Home Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Pravila korišćenja

Srpski dnevnik vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima koji se navode u daljem tekstu. Svakim pristupom portalu Srpskidnevnik.com ili bilo kom njegovom delu, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih veb strana, kao i da ih u celosti prihvata.

Autorska prava
Srpskidnevnik.com je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.

Zаbrаnjеni su kоpirаnjе i rеpublikаciја autorskih sаdržаја оbјаvlјеnih nа „Srpskidnevnik.com“, dеlimičnо ili u cеlini, u еlеktrоnskој ili pismеnој fоrmi, bеz pismеnоg оdоbrеnjа rеdаkciје.

Srpskidnevnik.com će odmah razmotriti primedbe posetilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadržaja na portalu povređeno sopstveno autorsko pravo. U slučaju da se utvrdi da se radi o povredi autorskih prava, tekst, fotografija i dr. biće skinuti sa portala.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Srpskidnevnik.com predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Srpskidnevnik.com veruje da su tačni. Srpskidnevnik.com ne pruža bilo kakve garancije putem ovog web sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog web sajta. Informacije na ovom web sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Srpskidnevnik.com ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana web sajta Srpskidnevnik.com Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan web sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Srpskidnevnik.com na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih web sajtova ili strana.

Uslovi korišćenja komentara:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke će biti brisani. Molimo čitaoce Srpskidnevnik.com da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Pisanje komentara velikim slovima nije dozvoljeno. Takvi komentari mogu biti obrisani od strane administratora bez objašnjenja.

Komentari sa neoverenim mejlom, neće biti automatski objavljeni već idu na proveru.

Komentari anonimnih korisnika takođe idu na proveru.

Komentari upućeni sa anonimnih servera automatski idu na proveru.

Preporuka: Registrujte nalog ili koristite nalog sa društvenih mreža za objavljivanje komentara bez pregleda. Takođe, overite mejl, da bi vaš komentar prošao bez pregleda.

Zabranjeno je postavljanje bilo kakvog linka u svoj profil komentatora.!

Redakcija Srpskog dnevnika ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog sajta. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Srpskog dnevnika

Modifikovanje i promena pravila

Srpski dnevnik zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila.

Možete nas kontaktirati na:

kontakt@srpskidnevnik.com