Home TEMA DANA VUČIĆ URADIO NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE I ŠTO SE NIKADA NIJE DESILO-...

VUČIĆ URADIO NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE I ŠTO SE NIKADA NIJE DESILO- MOSKVA VUČIĆU ODUZELA LEGITIMITET DA PREGOVARA (VIDEO)

1566
0
SHARE

Čak 14 sati posle zatvaranja birališta, znamo rezultate i lokalnih izbora, a ne znamo kolika je izlaznost.

Prva je izašla SNS sa brojem izašlih, a tek kasnije RIK. Po rezultatima, trebalo bi da je u poslednja dva sata glasalo skoro deset odsto, što je nemoguće i to se nikada nije desilo.

Ovo u veoma stručnoj analizi izbora, ističe politički analitičar Cvijetin Milivojević i naglašava da je u Beogradu, Vojvodini i centralnoj Srbiji izašlo daleko manji broj ljudi od

50 odsto, a da režim onda pokušava da predstavi da je do 50 odsto došao većim odzivom u malim opštinama, gde je mala populacija.

– I ova vlast ne daje dijaspori da glasa, ne samo klasičnim gastarbajterima, već i ljude sa dvojnim državljanstvom i Srbima u regionu.

Takođe, zbog pregovora u kojima se razmatra odricanje od 17 odsto teritorije, Vučić bi mogao krivično da odgovara. Dakle, Vučić nema legitimitet i mandat od strane naroda da pregovara 27. juna u Vašingtonu.

Posle dolaska Lavrova, Vučić nema legitimitet ni od Moskve da pregovara o Kosmetu van Rezolucije 1244.

Vrlo lako može da se desi da Aleksandar Šapić postane ministar u Vladi Srbije, koji bi mogao zameni Vanju Udovičića. U parlamentu sada nema poslanika opozicije, što verovatno ima još samo u Severnoj Koreji.

Da li je moguće da u zemlji gde je predsednik evrofanatik, njegova stranka osvoji 248 poslaničkih mesta?

Rezultati pokazuju da većina stranaka koja je učestvovala na izborima nije uspela sama da sakupi potpise za kandidaturu, odnosno da je to neko uradio umesto njih.

Isti legitimitet ima 250 poslanika koje je proglasio Srđan Nogo sa Vučićevim poslanicima, koji su birani na ovim nelegitimnim izborima. Ako se sećate, u Venecueli se predsednica samoproglasila na ulici i nova Vlada i priznala ih je i SAD i pola sveta.

Koji još predsednik stalno priča o tome kako je njegova zemlja izgubila rat? Mora stalno Moskva da ga zove i podseća na Rezoluciju 1244. Vučić izgleda da ima tajne simpatije za NTO, pa kaže neće nama NATO da dozvoli da vratimo naše vojnike na KiM. Pogrešna adresa, o tome se bita SB UN, nigde se ne pominje NATO.

Vučić i dalje odbija da Rusiji da diplomatski status humanitarnog centra u Nišu. To me navodi na zaključak da je suviše obećao drugoj strani – rekao je Milivojević.

Šta je još naš sagovornik izjavio u veoma interesantnom intervjuu, pogledajte i poslušajte u video prilogu.

Pogledajte video:

(Srbin.info)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here