Home TEMA DANA VUČIĆ OTKRIO ZASTRAŠUJUĆE PODATKE: MAFIJAŠKI DEO U MUP-u BIO U BLISKOM KONTAKTU...

VUČIĆ OTKRIO ZASTRAŠUJUĆE PODATKE: MAFIJAŠKI DEO U MUP-u BIO U BLISKOM KONTAKTU SA POLITIČARIMA U VLASTI! (VIDEO)

928
0
SHARE

“Bilo je mnogo laži, mnogo kontakata koje su imali predstavnici mafijaškog dela policije sa različitim političarima i unutar vlasti i unutar opozicije, na širenju dezinformacija, notornih laži i skretanje pažnje sa onoga što su radili”

„Pojedini policajci su privedeni jer su poslati na pretres jednog objekta, a nisu znali da BIA već ugradila prislušne uređaje da prati kriminalnu aktivnost kriminalaca“

Reč je o uvezenoj mafiji, ubicama i kriminalcima, kazao je predsednik Aleksandar Vučić o hapšenjima Veljka Belivuka i ostalih osumnjičenih.

“Bilo je mnogo laži, mnogo kontakata koje su imali predstavnici mafijaškog dela policije sa različitim političarima i unutar vlasti i unutar opozicije, na širenju dezinformacija, notornih laži i skretanje pažnje sa onoga što su radili”, rekao je.

Dodao je da se neće stati dok ne istraže sve one iz državnog aparata koji su im pomagali.

„Pojedini policajci su privedeni jer su poslati na pretres jednog objekta, a nisu znali da BIA već ugradila prislušne uređaje da prati kriminalnu aktivnost kriminalaca.

I onda su ušli da pretresu stan i onda konstatuju da vide pištolj i dogovore se da nisu videli pištolj, zato su uhapšeni. A onda se zapitate ko je te neke ljude doveo na te pozicije, ko ih je štitio i ko stoji iza njih“, rekao je Vučić.

Naša odlučnost da pobedimo mafiju je toliko velika da ne postoji laž kojom će da nas uplaše i pobede, dodao je

„Mnogo je laži bilo, mnogo podrške mafiji iz različitih segmenata, mnogo kontakata koje su imali predstavnici mafijaškog dela policije sa različitim političarima i unutar vlasti i unutar opozicije, na širenju dezinformacija, notornih laži i skretanje pažnje sa onoga što su radili. Ako me pitate da li policajac može da sedne u auto od 300.000…

To može da ima i Šolak i Đilas i Željko Mitrović i Srđan Kopernikus, ali od plate policajaca to ne možete da imate. Da nije platio Bajrami? Jedan od najpoznatiji saradnika Keljmendijevih, narko dilera ovde… Uveravam narod da ćemo uspeti u toj borbi i sve laži, sve pretnje i besmislice neće me zaustaviti“, kaže Vučić.

On je objasnio da je u borbi jedna mafijška grupa imala informacije o kretnji druge i s lakoćom izvršavala najteža krivična dela protiv nje.

„Ne bih isključio mogućnost, prema saznanjima koje imamo, da su razni funkcioneri u tom učestvovali, različitih službi, policije…

Da li će se dokazati ili ne – na operativnom nivou gotovo nema sumnje da bi te stvari mogle da se urade bez podrške pomoći, negde i prećutne saglasnosti. Upravo zbog toga ovako žustro, žestoko i naporno radimo da se takvima suprotstavimo“.

Ocenio je i da nikada nije bila bolja koorinacija MUP i BIA, a istakao je i hrabrost i odlučnost tužioca za organizovani kriminal.

Stvorene su dve grupe, obe su uvezene iz Crne Gore, kaže Vučić, a Beograd im je bio važan kao logistički centar i kao tržište. Rekao je da su „ti vojnici“ koje su regrutovali među tzv. navijačima imali zaradu u razlici tokom prodaje droge i zato su služili vođama, „a glavne vođe Belivuk i ostali imaju gazdu i vođu koji je danas na teritoriji Crne Gore“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here