Home TEMA DANA UDARNO! VATIKAN ULAZI U „GLOBALNU ALIJANSU“ SA ROTŠILDOM, ROKFELEROM I NAJVEĆIM SVETSKIM...

UDARNO! VATIKAN ULAZI U „GLOBALNU ALIJANSU“ SA ROTŠILDOM, ROKFELEROM I NAJVEĆIM SVETSKIM BANKAMA: SPREMA NAM SE „VELIKO RESETOVANJE“

1298
0
SHARE

Vatikan radi Velikog resetovanja ulazi u „Globalnu alijansu“ sa Rotšildima, Rokefelerovom fondacijom i velikim bankama.

Papa Francisko je najavio da će Vatikan sklopiti „globalni savez“ sa najvećim svetskim bankama, međunarodnim korporacijama i globalističkim fondacijama radi stvaranja „ekonomskog saveta usmerenog na preraspodelu bogatstva širom sveta“.

Globalistička inicijativa „Savet za inkluzivni kapitalizam“ sebe naziva prokapitalističkom organizacijom koja će raditi na stvaranju „jačih, pravednijih i zajedničkih ekonomija i društava“.

Ova elitistička grupa, koja sebe naziva i Čuvarima, objavila je da želi „istorijsku saradnju rukovodilaca i globalnih lidera pod Franciskovim moralnim vođstvom“.

Navodno sa ambicijom da zauvek iskoriste mogućnosti biznisa“.

„Odazvali smo se na izazov pape Franciska da bude stvorena inkluzivnija ekonomija koja pravičnije raspodeljuje blagodati kapitalizma i omogućava ljudima da ostvare svoj puni potencijal“, izjavila je naslednica banke Lin Forester de Rotšild.

Osim pape, među Čuvarima su i izvršni direktori Visa, Mastercard, Bank of America i BP, kao i Lin Forester de Rotšild, predsednik Fordove fondacije Daren Voker, predsednik Rokefelerove fondacije Radživ Šah i specijalni izaslanik UN za klimu Mark Karni.

Čuvari su vrhovni rukovodioci najvećih svetskih korporacija koji su se obavezali da će preduzeti „hrabre korake ka stvaranju inkluzivnog kapitalizma“.

Tvrde da će realizovati ceo spisak planiranih akcija koje se tiču životne sredine, socijalne politike i upravljanja.

Ovo je usledilo nakon što su Svetski ekonomski forum, Ujedinjene nacije i neke druge institucije pozvali na „veliku restauraciju“ radi pretvaranja svetskog kapitalističkog sistema u transhumanistički socijalistički svetski poredak.

(Fakti)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here