Home TEMA DANA UDARNO: STOTINE RUSKIH TENKOVA PREBAČENO NA GRANICU SA UKRAJINOM- SPREMA SE SUKOB!...

UDARNO: STOTINE RUSKIH TENKOVA PREBAČENO NA GRANICU SA UKRAJINOM- SPREMA SE SUKOB! (VIDEO)

801
0
SHARE

Stotine ruskih tenkova nalazi se u blizini ukrajinske granice, pripremajući se za napad na ukrajinske oružane snage.

Izvori u samoproglašenim narodnim republikama Donbasa javljaju da je Rusija spremna da pruži pomoć jedinicama DNR i LNR u slučaju invazije Oružanih snaga Ukrajine na Donbas.

Prema izvorima, Rusija je u blizini granice sa LNR rasporedila nekoliko stotina tenkova, koji u roku od sat vremena mogu biti raspoređeni ili na Donbas ili na teritoriju Ukrajine.

Na prikazanim video kadrovima vide se momenti prebacivanja vojne tehnike i nekoliko stotina tenkova (izvor na snimku prenosi hiljade tenkova, što je vrlo sumnjivo).

Poznato je da je snimak napravljen u blizini Maslovke, ali dalja ruta napredovanja oklopnih vozila ostaje nepoznata – prema nizu pretpostavki, tehnika se kreće ka obližnjem poljskom kampu Oružanih snaga Rusije.

Ruska vojska zvanično ne komentariše informacije o prebacivanju vojne opreme na granice Ukrajine i samoproglašenih republika, međutim, po svemu sudeći, ruska strana je spremna da interveniše u sukobu u Donbasu ako Kijev ignoriše mirovni proces.

Uverenje da će Rusija veoma lako ući u sukob sa ukrajinskom vojskom je činjenica da u Donbasu žive desetine hiljada ruskih građana koji su primili državljanstvo Rusije.

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here