Home TEMA DANA UDARNO! MOSKVA UPUTILA BRUTALNO UPOZORENJE ZAPADU: PRELAZITE CRVENU LINIJU- CELA PLANETA ĆE...

UDARNO! MOSKVA UPUTILA BRUTALNO UPOZORENJE ZAPADU: PRELAZITE CRVENU LINIJU- CELA PLANETA ĆE BITI UGROŽENA!

463
0
SHARE

Predsednik ruske Državne dume Vjačeslav Volodin izjavio je da svaka provokacija usmerena ka jednoj nuklearnoj državi izaziva pretnju za globalnu bezbednost.

“Dobro je da se incident sa britanskim razaračem u Crnom moru završio bez bilo kakve posledice. A posledice bi mogle da budu zastrašujuće. Svaka provokacija usmerena ka jednoj nuklearnoj državi pravi pretnju za globalnu bezbednost planete”, napisao je Volodin na svom Telegram nalogu, preneo je “Sputnjik”.

On je takođe rekao i da sada Evropska unija pokušava da ublaži to što je Velika Britanija učinila što je jedna vrsta izražavanja “duplih standarda”.

“Bilo bi ispravno kada bi međunarodne organizacije poput OEBS-a, UN-a i PSSE da osude taj incident i da pozovu na odgovornost svih tih koji su učestvovali u organizaciji te avanturističke radnje”, dodao je.

Podsetimo, kako je saopštilo rusko Ministarstvo odbrane, Crnomorska flota Rusije zajedno sa Pograničnom službom FSB ispalila je u sredu tri hica upozorenja kako bi sprečila britanski razarač da naruši rusku državnu granicu.

Prema navodima ruskog vojnog resora, britanski razarač je prethodno dobio upozorenje da će biti upotrebljeno naoružanje ukoliko povredi granice Ruske Federacije, međutim, vojni brod na to upozorenje nije reagovao.

(sputnik)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here