Home TEMA DANA UDARNO! KURTI ZAPOČEO RAT NA KOSOVU!? ROSU PUCA NA SRBE- VUČIĆ HITNO...

UDARNO! KURTI ZAPOČEO RAT NA KOSOVU!? ROSU PUCA NA SRBE- VUČIĆ HITNO KRENUO ZA RAŠKU

564
0
SHARE

Prema poslednjim informacijama šestoro Srba je primljeno u KBC Kosovska Mitrovica. U najtežem stanju je muškarac iz Zvečana, koji je upucan s leđa u predelu grudnog koša.

Srećko Sofronijević iz Zvečana je ranjen danas nakon što su pripadnici policije lažne države Kosovo otvorili vatru na narod koji se okupio da odbrani svoj grad.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama on je pogođen u leđa a metak mu je izašao na grudi, i hitno je prebačen u bolnicu.

„Povreda je naneta vatrenim oružjm, ustreljen je u predelu grudnog koša. Povređena mu je lopatica i rebro, spremamo se za operacionu salu kako bi mu izvadili metak. On se nalazi u intezivnoj nezi i u teškom je stanju“, rekao je hirurg Zlatan Elek, direktor KBC Kosovska Mitrovica.

Pripadnici specijalne jedinice tzv. kosovske policije ROSU grupišu se na magistralnom putu Priština-Raška kod Dudinog krša.

U isto vreme, grupa momaka iz Leposavića je krenula ka Kosovskoj Mitrovici.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju kaže da ima desetine ranjenih Srba:

– Imamo na desetine ranjenih, i zbog toga je predsednik Aleksandar Vučić hitno otišao u Rašku, gde će razgovarati sa Srbima sa Kosova.

On je naveo da je sve ovo direkno maslo Kurtija i da on želi da izazove krizu na Kosovu i Metohiji i da pokuša da osvoji sever.

– Oni su upadali čak i u apoteke i to je za njih krijumčarenje robe. Kada su se ponovo vratili u bazu Belvedere, naš narod ih je sprečio. Tada su pripadnici ROSU pucali na goloruki srpski narod – dodao je Petković.

VUČIĆ KRENUO ZA RAŠKU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio se danas u Rašku na hitan sastanak sa predstavnicima Srba na Kosovu i Metohiji.

To je potvrđeno Tanjugu u Predsedništvu Srbije. Vučić se na taj potez odlučio nakon što je Kosovska policija upala u severni deo Kosovske Mitrovice, a u Zvečanu teško povređen Srbin koji je upucan s leđa.

Građani srpske nacionalnosti na severu su zbog svih ovih događaja uznemireni i zabrinuti.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

(kosovo-online.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here