Home TEMA DANA UDARNO: KINA PRIPREMA TEREN ZA NUKLEARNI RAT SA TAJVANOM, AUSTRALIJOM, JAPANOM, INDIJOM...

UDARNO: KINA PRIPREMA TEREN ZA NUKLEARNI RAT SA TAJVANOM, AUSTRALIJOM, JAPANOM, INDIJOM I SAD

576
0
SHARE

Mnoga geopolitička pitanja sada se spajaju u ono što bi moglo postati nuklearni rat koji će krenuti iz Kine. Taj rat, koji izgleda kao da se svakim danom sve više približava proračunatim kineskim provokacijama, zarobio bi ne samo SAD i Tajvan, već i Australiju, Indiju i Japan.

Zabrinjavajuće je što i Kina i Sjedinjene Države imaju snažan podsticaj da započnu globalni rat kako bi odvratile pažnju od sopstvenih neuspelih ekonomskih i političkih poteza.

Kina trenutno ne može da održava sopstvenu električnu mrežu, što je dovelo do gašenja značajnih proizvodnih kapaciteta. U međuvremenu, SAD ne mogu da održavaju svoju vladu bez štampanja biliona dolara svakog meseca.

Kao da su obe nacije „finansijske palikuće“ koje se nadmeću da vide ko će prvi da zapali svoju zemlju.

I SAD i Kini je sada potreban rat kako bi odvratili narod od neuspeha vlade

Ratovi omogućavaju vladama da proglase vanredne situacije i preuzmu moć, a kritike vlade preusmeravaju u inostranstvo. Ratovi menjaju narativ iz: „Zašto naša vlada pokušava da nas ubije?“ u: „Zašto naš neprijatelj pokušava da nas ubije?“

Rukovodstvu i Kine i SAD je očajnički potreban rat upravo sada, a Kina ga izaziva letovima 50+ ratnih aviona u suvereni vazdušni prostor Tajvana.

Pošto SAD moraju da brane Tajvan i zadrže ga kao strateškog partnera koji je geografski blizu Kine, Amerika će biti primorana da brani Tajvan od kineske agresije (da, čak i pod Bajdenom).

Ovo može lako prerasti u pucnjavu – ili čak u nuklearni rat – koji bi vrlo brzo izazvao reakcije Indije, Australije i Japana, tri nacije čije je postojanje ozbiljno ugroženo kineskim ekspanzionističkim ambicijama.

Imajte na umu da se govori da je Kina već lansirala oružje za masovno uništenje protiv

Amerike (covid bio-oružje), a Amerika zadržava pravo da uzvrati Kini nuklearnim oružjem, uključujući male taktičke rakete na bojnom polju.

Predviđajući ovo, Kina će verovatno pokušati napad EMP-om (elektro magnetno oružje) na kontinentalne Sjedinjene Države, u kombinaciji sa sajber napadom kako bi narušila američku električnu mrežu.

Američki odgovor protiv Kine bi gotovo sigurno uključivao upotrebu tajnih platformi za orbitalno naoružanje, vremensko oružje i moguće čak i napade na visoko ranjivu branu Tri klisure. Ako se brana sruši, Kina propada. (Domaće zalihe hrane u Kini već brzo propadaju, a ako brana propadne, izbrisaće veliki deo poljoprivrednog zemljišta)

Ako bi nešto od ovoga eskaliralo, zapanjujuća realnost je da bi kineski izvoz u SAD odmah prestao, odsekavši Ameriku od kineskih retkih minerala, linija snabdevanja

mikročipovima, robe široke potrošnje, rezervnih delova, prehrambenih sastojaka, farmaceutskih proizvoda itd.

U suštini, Amerika bi strašno patila zbog kolapsa kinesko-američkog lanca snabdevanja. Nije čak ni jasno da li bi američka elektroenergetska mreža mogla da nastavi da radi u takvim okolnostima, jer su za komponente električne mreže potrebni rezervni delovi. A većina tih delova dolazi iz Kine.

Kini je potreban rat da odvrati svet od istine o poreklu kovida

Laži o poreklu Covida se iz dana u dan otkrivaju. Svet sada zna istinu da se Kina zaverila

sa američkim „zvaničnicima“ (kao što je Fauči) kako bi izgradili biološko oružje i pustili ga u svet kako bi uništili Ameriku (i rešili se Trampa).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here