Home TEMA DANA UDARNA VEST! ŠEŠELJ UVEO DIKTATURU U SRBIJU- PRIZNAO LISTU SERGEJA TRIFUNOVIĆA NEZAKONITO...

UDARNA VEST! ŠEŠELJ UVEO DIKTATURU U SRBIJU- PRIZNAO LISTU SERGEJA TRIFUNOVIĆA NEZAKONITO ODBIO LISTU JOVANE STOJKOVIĆ

795
0
SHARE

Dogodio se neverovatan skandal prvi put u istoriji Srbije, potpuno ispravna lista Jovane Stojković nije verifikovana jer su radikali izašli sa zasedanja.

Ova situacija nije pravno moguća, ali je u Srbiji sve moguće, jer lista sa više od 10.000 potpisa potpuno ispravnih nije verifikovana.

Članica radikala i udarna Šešeljeva pesnica Radeta koja je trebalo da bude isporučena Hagu, izrazila je sumnju kako je to Jovana Stojković uspela da skupi potpise i demonstrativno je napustila zasedanje.

Dakle, lista “Levijatan – Živim za Srbiju” nije odbijena nego nije verifikovana zbog samovolje članova radiklane stranke.

Ovo praktično znači da je Šešelj uveo i zvanično diktaturu u Srbiju jer će kao sada, na svakim sledećim izborim, bilo republičkim bilo predsedničkim, vladajuća stranka, bilo sama, bilo preko svojih satelita, moći samovoljno a nezakonito da bira sebi protivnike na izborima i isključi svakoga ko je ozbiljan protivnik.

Suspendovan je zakon, Ustav i sve pravne kategorije i ovako nešto nikada nije viđeno u svetu.

Na konferenciji za štampu Jovana Stojković je izrazila sumnju da su ovaj skandal i bezakonje izazvali radikali po naredbi britanske tajne službe MI6.

Pogledajte video:

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here