Home TEMA DANA ŠTA SE SPREMA?! NESTANDARDNA TAKTIKA RUSIJE O PREBACIVANJU TRUPA IZAZVALA ZBUNJENOST ZAPADNIH...

ŠTA SE SPREMA?! NESTANDARDNA TAKTIKA RUSIJE O PREBACIVANJU TRUPA IZAZVALA ZBUNJENOST ZAPADNIH GENERALA

731
0
SHARE

Oružane snage Ruske Federacije izazvale su veliko iznenađenje na Zapadu, koristeći jedinstvenu strategiju za preraspoređivanje trupa i opreme.

Novinari Reportera došli su do ovog zaključka nakon analize izjava zapadnih vojnih stručnjaka.

Autori materijala su detaljno govorili o taktičkom kretanju ruske vojske, a takođe su objasnili zašto je nestandardna taktika Rusije za prebacivanje trupa izazvala zbunjenost zapadnih stručnjaka.

Analitičari izdanja Reporter su pre svega primetili da je Ruska Federacija iznenadila SAD i NATO odlukom o prebacivanju oružanih snaga na zapadne granice zemlje. Dakle, ogroman broj trupa iz različitih regiona zemlje koncentrisan je u određenim oblastima.

Prema vojnom analitičaru Robu Liju, Rusija je sprovela jedinstvenu operaciju preraspoređivanjem trupa iz jednog dela zemlje u drugi. Transfer je izvršen iz raznih i

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

najudaljenijih vojnih okruga zemlje, što je izazvalo zbunjenost zapadnih stručnjaka.

Moskva se ponela krajnje nepredvidivo i još uvek je nepoznato na šta se tačno sprema rusko rukovodstvo.

„Prebacili su jedinice iz svih vojnih okruga, uključujući i Severnu flotu, u Ukrajinu. U Belorusiju su poslali čak i snage i sredstva raspoređene u blizini Severne Koreje u Istočnom vojnom okrugu.

Oni rade mnogo stvari koje nisu standardne. Ono što rade nije kao ono što su radili ranije, tako da je situacija nepredvidiva. Ovo je bez presedana“, rekao je Li.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Vojni ekspert je izrazio uverenje da ako Rusija mora da odgovori na vojnu agresiju Kijeva na Donbas, onda bi Moskva mogla brzo i efikasno da pobedi Oružane snage Ukrajine čak i bez invazije na ukrajinsku teritoriju. Vojna operacija će se izvoditi korišćenjem sistema visokopreciznog naoružanja i borbenih aviona.

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here