Home TEMA DANA SPREMAJU NUKLEARNI UDAR?! DVA RUSKA BOMBARDERA TU-95MS NEOČEKIVANO KOD OBALA SAD..!

SPREMAJU NUKLEARNI UDAR?! DVA RUSKA BOMBARDERA TU-95MS NEOČEKIVANO KOD OBALA SAD..!

800
0
SHARE

Dva nosača raketa dugog dometa Tu-95MS neočekivano su se pojavila kod obala Sjedinjenih Država, nakon što su razradili isporuku nuklearnih udara.

Ruski strateški bombarderi vežbali su nanošenje nuklearnih udara na američko tlo.

Pre nekoliko dana, u popodnevnim satima, par ruskih strateških raketonosnih bombardera Tu-95MS, u pratnji grupe lovaca Su-35S, neočekivano se pojavio na samo nekoliko desetina kilometara od teritorije SAD, odradivši nuklearni udar na američkoj teritoriji.

Trenažni let se pokazao prilično neočekivanim za američke sisteme protivvazdušne odbrane i kao rezultat toga, nijedan lovac nije poslat da presreće ruske avione.

U ovom trenutku ruski mediji raspolažu informacijama da su dva dalekometna nosača raketa Tu-95MS, u pratnji lovaca Su-35S Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije, izvela redovan let iznad Beringovog, Čukotskog i Ohotskog mora.

Ovakva poseta granicama SAD je, po svemu sudeći, odgovor na nedavnu provokaciju Pentagona, kada su, na manje od 100 kilometara od ruskih granica, dva američka strateška bombardera B-1B Lanser takođe izvršila vežbu udara na rusku teritoriju.

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here