Home TEMA DANA ŠOKANTNO OTKRIĆE PAVLOVIĆA: BRITANCI SPREMILI ZAMENU ZA MILA- U SRBIJI ĆE BITI...

ŠOKANTNO OTKRIĆE PAVLOVIĆA: BRITANCI SPREMILI ZAMENU ZA MILA- U SRBIJI ĆE BITI DVA UDARA (VIDEO)

1072
0
SHARE

Britanija radi na tome kako da se reši Mila Đukanoviića, a zadrži Crnu Goru u NATO-u, kao saveznika EU i spreči povlačenje priznanja Kosova i Metohije nakon smene vlasti – tvrdi advokat Branko Pavlović.

Pavlović veruje da će doći do rascepa u DPS, a da će nova frakcija biti za ukidanje spornog zakona koji dira u prava SPC i protiv Mila, ali da će braniti sve tekovine njegove politike poput članstva u NATO i priznanja tzv. nezavisnosti Kosova i Metohije.

On u emisiji navodi i tačno ime osobe koja bi trebala da odradi taj posao za Britance i predvodi tu frakciju.

Pavlović u emisiji govori o ekonomskoj krizi nastaloj usled korone i tvrdi da će Srbija pretrpiti dvostruki udar. On je objasnio da zbog prevelike ekonomske vezanosti za zemlje EU Srbija će osetiiti i drugi udar kada oni počnu da povlače investicije.

Pavlović kaže da je dobro što je Vučić jače povezao Srbiju sa Kinom i počeo da stvara mogućnost da se zemlja otrgne od pritisaka i uslovljavanja zapada.

Govoreći o ekonomskoj politiici on ukazuje da se spoljni dug pod Vučićem uvećao za 11 milijardi evra, da se vlast zadužuje po nepovoljnim uslovima i da zbog pritisaka MMF nema hrabrosti da se zadužuje od primarne emisije novca.

On u emisiji komentariše i izborne rezultate, pregovore o Kosovu i Metohiji, nivo korupcije u Srbiji i drugim aktuelnim temama.

Pogledajte video:

(Helmcast)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here