Home TEMA DANA ŠOKANTNO OTKRIĆE PAROVIĆA: VUČIĆ KRIJE DA PRAVI NOVU VLADU U PRIŠTINI (VIDEO)

ŠOKANTNO OTKRIĆE PAROVIĆA: VUČIĆ KRIJE DA PRAVI NOVU VLADU U PRIŠTINI (VIDEO)

706
0
SHARE

Majkl Pompeo je praktično najavio hapšenje premijera BiH zbog kupovine kineskih raspiratora. To je izazvalo paniku i kod Vučića, i kod Dodika i kod Mila Đukanovića, jer je Amerika najavila borbu protiv korupcije na Balkanu.

U strahu su odmah organizovali hapšenje Tijane Ajfon, da se ne bi pričalo o hapšenju BiH premijera, već da se priča o Tijani Ajfon. Slične afere čekaju i Vućića, koji se hvalio da je na crno nabavljao kineske respiratore, ali i Dodika.

Tijanu Ajfon koriste službe još iz vremena Mikija Rakića, dok se još družila sa Tomislavom Nikolićem, pa je i sada iskorištena da skloni fokus javnosti sa akcije SAD da se obračuna sa korupcijom na Balkanu.

Na Balkanu će se održati geopolitički sukob SAD i Kine. Vučić nas je ponovo, pogrešno kao i pre, nacrtao za obračun velikih sila. Politički će pre svega sebi tako presuditi, ali ćemo posledice i mi da trpimo.

Vučić krije da nova vlada tzv. Kosova neće moći da bude formirana bez Srpske liste. Vučić će tako ponovo ući u vladu sa Tačijem i Haradinajem. Pregovori o statusu Kosova će biti ekspresno nastavljeni, kako bi do septembra, Tači i Vučić na travnjaku Bele kuće potpisali „istorijski sporazum“.

Zato Vučić brza sa izborima. Hoće da prevari naciju, potpiše Kosovo da bi sačuvao svoju vlast i kriminalce. U suprotnom proći će kao premijer BiH ili Sanader u Hrvatskoj.

Zato je toliko nervozan i zato se ponaša ovako kako se ponaša danas. Zato su na snazi tuče struja unutar SNS. U drugoj polovini jula čeka nas veliki obračun Stefanovića i Vučića.

Vučićevi opozicionari su izvučeni iz fioke BIA. Razni Šapići, Zavetnici i svi ostalo. To su ucenjeni ljudi, neki homoseksualnim orgijama, nelegalnim objektima, drugim kriminalnim delima…

Šta je još Parović izjavio o migrantima i o mnogim drugim temama, pogledajte u veoma interensatnom video prilogu.

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here