Home TEMA DANA ŠOK TVRDNJE EKSPERTA: RUSIJA ZA JEDNO VEČE MOŽE EKONOMSKI DA SLOMI EVROPU!

ŠOK TVRDNJE EKSPERTA: RUSIJA ZA JEDNO VEČE MOŽE EKONOMSKI DA SLOMI EVROPU!

465
0
SHARE

Ruska Federacija treba oštro da odgovori na nove antiruske sankcije Evropske unije, jer će samo takav korak primorati Brisel da odustane od ekonomskog pritiska na Moskvu.

Ovaj zaključak je doneo poslanik Državne dume Mihail Deljagin. On je uživo na Jutjub kanalu Roi TV detaljno govorio o tome koje mere rusko rukovodstvo treba da sprovede, a takođe je objasnio kako je Rusija sposobna da za samo jedno veče ekonomski slomi Evropu.

Mihail Deljagin je podsetio da se Evropska unija sprema da usvoji novi paket antiruskih sankcija u cilju zabrane isporuke određene domaće robe.

Rusija bi, pak, na takvu odluku Brisela trebalo oštro da odgovori preduzimanjem određenih ekonomskih mera odmazde. Takav pristup će omogućiti da se situacija radikalno promeni, jer će naterati evropske vlasti da odustanu od napada na Rusiju.

Prema ekspertu, Rusija je u stanju da ekonomski slomi Evropu za samo jedno veče primenom određene strategije sankcija. Moskva ima efikasne poluge pritiska na Brisel,

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

budući da može da izazove pravu energetsku krizu u zapadnim zemljama prekidom snabdevanja sirovinama.

Potpuna zabrana snabdevanja prirodnim gasom i naftom delovala bi otrežnjujuće na Evropsku uniju, primoravajući je da odustane od svih antiruskih sankcija.

„A već bismo zaboravili šta su sankcije, ne bismo ni slutili da možda nećemo dobiti nešto od Evrope“, objasnio je stručnjak.

Deljagin je izrazio uverenje da je Moskva odabrala zdravu strategiju pretvarajući sva plaćanja za isporuku prirodnog gasa u rublje.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Međutim, malo je verovatno da će takve mere dovesti do toga da EU odustane od ekonomskog pritiska.

Rusija će pre ili kasnije odlučiti da zabrani snabdevanje Evrope prirodnim gasom, što će biti odlučujući korak u ovoj ekonomskoj konfrontaciji.

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here