Home TEMA DANA RUSKI EKSPERT OTKRIVA KAKVE JE USLOVE VUČIĆ DOBIO OD PUTINA

RUSKI EKSPERT OTKRIVA KAKVE JE USLOVE VUČIĆ DOBIO OD PUTINA

870
0
SHARE

Što se nas tiče, s obzirom na opštu situaciju – ovu pauzu, u kojoj možemo uhvatiti vazduha – kao da nam je sami sveti Vidovdan poslao. Inače, u tom njihovom rivalitetu, za nas je, kakav god da je – bolji Tramp – iako je to mala vajda. Dok Nemačka – ko god bio na njenom čelu – hoće da Srbiji konačno, potpuno i zauvek otme KosMet.

Peter Bajer, visoki funkcioner vladajuće Hrišćansko-demokratske unije (CDU) u Nemačkoj, koji je u njihovoj diplomatiji zadužen za transatlantske odnose – pre obelodanjivanja optužnog predloga, pozvao je i Beograd i Prištinu da se ne odazivaju tom sastanku.

To je pravdao saznanjem da ih tamo čeka nekakav „prljavi sporazum“ u okviru kojega bi mogao pasti i dogovor da se amnestiraju šiptarski ratni zločinci.

Teško da ste me ubedili, u to vaše pravdoljublje. Pogotovo, nakon – neskrivenoga zadovoljstva u EUropi, pre svega u Nemačkoj – zbog miniranog susreta! Sklonija sam da verujem, u „zaveru“, ne bi li se vratilo nekadašnje stanje pod američkim demokratama – pod kojima je cvetala snaga i Nemačke i globalističkog čeda, EU.

NJihovi današnji transatlanski odnosi, sve su samo ne idealni. Pogotovo su SAD i Nemačka ušle u mnoge sukobe, od ekonomskih do bezbednosnih. Tramp preti – i ne samo Nemačkoj – da Amerika više neće plaćati odbranu za druge, traži da povećaju uplatu u budžet NATO, povlači 1/4 američkih vojnika iz Nemačke…

Eto, kako danas izgledaju ti koji biju žestoku međusobnu bitku – na prvom mestu dve svetske velesile, Amerika i Nemačka – oko našega svetoga KosMeta.Čija će, u ovoj otimačini biti zadnja – to je za njih pitanje čistog biznisa i prestiža.

To, što nama KosMet nije teritorija, nego – identitetsko pitanje srpskoga naroda – njih ne interesuje! Nema tu mesta priči o ekonomiji i boljem životu – to je zavet, sa kojim se ne trguje – i nema tržišnu cenu!

Svaka ispostavljena cena za KosMet, koja bi bila prihvaćena od strane Srba – bila bi cena kolektivne prostitucije! E, baš tu – tu gde je ukopan temelj našeg srpskog pravoslavlja – baš zato tu Zapad i instalira „šiptaristan“ – prvu islamsku državu na Balkanu!

Tako se, ovaj put, sva ispisana protokolarna ujdurma oko KosMeta, prekide na pola puta i završi s Briselom!

Tu se Vučić 26. juna sasta sa vrhom EUropejskih glavaša, od predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, komesara za proširenje Olivera Varhejija, a EUropejske susrete, na kraju je „zasladio“ sa Miroslavom Lajčakom i predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom. Teme su šetale od pridruživanja, ekonomije, do – „razdruživanja“ Srbije sa KosMetom?! Sa svima njima, dan pre, sastao se i „Kosova“ premijer Avdulah Hoti…!

Kada se, ispod svega ovoga, podvuče crta, dođe se do – surove istine – Zapad, nigde drugo na prostoru nekadašnje Jugoslavije, ne nađe da stvara čistu islamsku državu – nego, baš, tamo gde su duboki koreni nas pravoslavnih Srba!

E, i tu se vidi ta njihova, sveobuhvatna bitka koju protiv pravoslavlja vode! Nije samo Ukrajina, Makedonija, Crna Gora – oni su udarili i u epicentar pravoslavlja na Balkanu – sveti srpski KosMet!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here