Home TEMA DANA PROCURILA INFORMACIJA ZA KOJU NIKO NIJE ZNAO: NOVAK ĐOKOVIĆ VEĆ DVE GODINE...

PROCURILA INFORMACIJA ZA KOJU NIKO NIJE ZNAO: NOVAK ĐOKOVIĆ VEĆ DVE GODINE PRAVI LEK PROTIV KORONE

664
0
SHARE

NAJBOLJI teniser sveta Novak Đoković deportovan je sramnom odlukom Saveznog suda Australije, pod lažnom optužbom da je ikona antivakserskog pokreta, kao i da on i njegova supruga Jelena ne veruju u nauku.

Danas je, međutim, isplivala informacija da su Nole i Jelena još pre dve godine, kada je pandemija koronavirusa tek počela da se širi, osnovali farmaceutsku kompaniju u Danskoj, koja se između ostalog bavi i pronalaženjem leka za koronavirus!

Đokovići su u junu 2020. godine osnovali biotehnološku kompaniju KvantBioRes, potvrdio je za Rojters Ivan Lonačervić, izvršni direktor ove firme sa sedištem u Danskoj.

Na zvaničnom sajtu danskog APR-a navodi se da su Novak i Jelena Đoković vlasnici ukupno 80% kompanije. Novakovo vlasništvo iznosi 40.8%, a Jelenino 39.2%. Kao direktor firme upisan je Lončarević, dok je Novak jedan od trojice članova Izvršnog odbora. Tađođe, na sajtu kompanije se navodi da oni razvijaju tehnologiju za lečenje korona virusa od jula 2020. godine.

Izvršni direktor Ivan Lončarević rekao je da je investicija napravljena u junu 2020.

godine, ali nije precizirao kolika je bila, ali na danskom APR upisana je cifra od 500.000 kruna (oko 70.000 evra).

KvantBioRes ima oko 11 istraživača koji rade u Danskoj, Australiji i Sloveniji, kaže Lončarević, koji je naglasio da oni rade na pronalaženju leka, a ne na vakcini.

Kompanija razvija peptid, koji sprečava virus korona da inficira ljudsku ćeliju.

Lončarević očekuje da će ovog leta pokrenuti klinička ispitivanja u Britaniji.

– U KvantBioResu radimo na korišćenju jedinstvenog i novog modela rezonantnog

prepoznavanja (RRM). RRM je biofizički model zasnovan na otkrićima da su određene periodičnosti/frekvencije unutar distribucije energija slobodnih elektrona duž proteina kritične za biološku funkciju proteina i interakciju sa proteinskim receptorima i drugim ciljevima. RRM tehnologija omogućava da se ove karakteristične frekvencije, koje su po prirodi elektromagnetne, identifikuju za svaku biološku funkciju/interakciju.

Kada se identifikuje karakteristična frekvencija za biološku funkciju, moguće je analizirati biološku funkciju/interakciju proteina, predvideti bioaktivne mutacije i dizajnirati de novo bioaktivne peptide sa željenom biološkom funkcijom, kao i predvideti elektromagnetnu frekvenciju koja može ometati određenu aktivnost proteina – objašnjava Lončarević.

Teniski broj jedan izazvao je globalnu debatu o pravima ljudi koji ne žele da se vakcinišu nakon što je deportovan iz Australije u nedelju uveče, što ga je onemogućilo da brani titulu na Australijan openu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here