Home TEMA DANA „POSLE KORONE UBACIĆE NAM „ETNIČKE“ VIRUSE KOJI ĆE UBIJATI TAČNO ODREĐENE NARODE!“

„POSLE KORONE UBACIĆE NAM „ETNIČKE“ VIRUSE KOJI ĆE UBIJATI TAČNO ODREĐENE NARODE!“

5488
0
SHARE

Ruski predsednik Vladimir Putin predložio je stvaranje nacionalne genteske baze podataka u zemlji.

Šef ruske države najavio je predlog za stvaranje posebne baze tokom video-konferencije o genetskim tehnologijama.

Tokom sastanka, ruski lider je čuo rezultate genetskih eksperimenata na miševima i naglasio da je predstojeći program razvoja genetskih tehnologija u svom obimu i obimu zadataka prilično uporediv sa – atomskim i svemirskim projektima 20. veka!

Putin je napomenuo je da glavni cilj nadahnuti mlade generacije da se zainteresuju za genetiku jer je to polje budućnosti.

On je na ovaj način istakao važnost genetskih istraživanja, a na to ga je svakako podstakla i globalana pandemija koronavirusa, ali i činjenica da bi upravo genetski faktor mogao biti glavna okosnica budućih ratovanja.

Podsetimo, prošle godine, na 15. godišnjem susretu u Sočiji s predstavnicima medija, ruski predsednik Vladimir Putin potvrdio je da je genetsko oružje već testirano na psima koji su tek nakon tri generacije imali strašne posledice.

Radi se o oružju koje cilja određene narode, pa čak i porodice.

Ovo biološko oružje je testirano u obliku leka koji se davao psima. Psi imaju kraći životni vek, čime je potvrđeno delovanje ovog zastrašujućeg oružja u realnoj situaciji. Identična stvar se može ponoviti i na ljudima.

Sve govori da priče o lekovima koji mogu ugroziti veći broj osoba, u ovom slučaju pripadnici određenih etničkih grupa, nisu samo “teorije zavera”. Ruski predsednik nije osoba koja rasprši neproverenu informaciju, a to treba da zabrine sve one koji misle o budućnosti svojih bližnjih.

Stvara li se “etnički virus” koji će ubijati samo određene narode?

Na sastanku Veća za ljudska prava, jedan od učesnika, Igor Borisov, rekao je:

– Neko je, koristeći sisteme video nadzora, prikupio fotografije Rusa u nepoznate svrhe.

Posle ove izjave, Vladimir Putin je uzeo reč i uveo još jedan ozbiljniji problem:

– Da li znate da prikupljaju biološki materijal iz cele zemlje i svih etničkih grupa – ljudi koji žive u svim geografskim područjima Rusije? Pitanje je: zašto to rade? Ono što rade, rade sa određenom namerom.

Mi smo predmet velikog interesovanja – rekao je ruski predsednik koji je pozvao na rešenje ove situacije bez panike i otkrio da “neke snage” prikupljaju biološki materijal Rusa evropske rase širom Rusije.

Vladimir Putin je istakao da oni koji su sakupljali biološki materijal Rusa mogli su da rade sa onim što su naumili, ali Rusi će uraditi ono što bi trebalo da rade.

Dovoljno je stvoriti “etnički” virus koji će se aktivirati samo na specifičnim haplogrupama i markerima i da će biti bezopasan za ostatak stanovništva. Rusi su svesni šta to znači kao i predsednik Vladimir Putin.

To je najstrašnije oružje za masovno uništavanje ciljane populacije sa savršenom selekcijom, i nema fizičkog uništavanja materijalnih dobara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here