Home TEMA DANA OVO NIKAD NISTE VIDELI- TEŽAK OKRŠAJ: DVOBOJ JOVANE STOJKOVIĆ I LEKARA NA...

OVO NIKAD NISTE VIDELI- TEŽAK OKRŠAJ: DVOBOJ JOVANE STOJKOVIĆ I LEKARA NA TV (VIDEO)

2197
0
SHARE

Gosti u jutarnjem programu TV happy bili su lekari: Jovana Stojković – Psihijatar, Ivana Sinđić – Psihoterapeut i defektolog i Aleksandra Dutina – Psihijatar bolnice “Laza Lazarević”.

Utisak je da su lekarke Sinđić i Dutina tu u studiju da bi promovisale vakcinaciju a ne da bi pričali o realnim životnim stvarima.

Ivana Sinđić je na samom početku prilično napadno i nadmeno nametala svoje stavove čak i prisilnu vakcinaciju celokupnog stanovništva uključujući pre svega decu.

Istim manirom se obraćala i Jovani Stojković koja je ostavila utisak daleko boljeg poznavanja tematike od ostalih učesnika diskusije.

Sinđić je tokom emisije ostavila veoma loš utisak i svojim iritantnim ponašanjem, upadanjem u reč Jovani Stojković gledaoce je nervirala da smo se pitali da li to doktorka Sinđić često gleda rijaliti Farmu i slične nižerazredne TV produkcije.

Kako se diskusija više zahuktavala Jovana Stojković je preuzimala liderstvo u diskusiji, tako da su i njeni stavovi dobijali na snazi.

Generalni utisak je da smo videli konačno zašto televizije pod kontrolom države ne pozivaju Jovanu Stojković uživo na panel diskusije u strahu da ne budu demaskirane mnoge zakulisane radnje sa ovom tematikom.

Pogledajte snimak:

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here