Home TEMA DANA NEŠTO SE KRUPNO SPREMA: RUSKI RATNI BROD ISPORUČIO U SIRIJU NEPOZNATO ORUŽJE!...

NEŠTO SE KRUPNO SPREMA: RUSKI RATNI BROD ISPORUČIO U SIRIJU NEPOZNATO ORUŽJE! (FOTO)

781
0
SHARE

Ruski ratni brod poslat je u Siriju sa teškim naoružanjem, sudeći po opterećenju broda.

Pre nekoliko sati, prolazeći Bosfor, turski posmatrači su primetili ruski desantni brod 197. vazdušno -desantne brigade Crnomorske flote “Cezar Kunikov”.

Na činjenicu da ruski brod prevozi neku vrstu teškog tereta ukazuje i značajan gaz plovila, mada za sada nema zvaničnih komentara.

Na prikazanoj slici možete videti trenutak kada je ruski desantni brod prošao kroz Bosfor u pravcu Sredozemnog mora.

Sudeći prema slici, brod je zaista jako opterećen, a prema nizu pretpostavki, na ruskom brodu može biti teškog naoružanja, namenjenog samo za napad na sirijsku provinciju Idlib, kako je postalo poznato nešto ranije iz sirijske vojske.

Uprkos odsustvu zvaničnih izjava, stručnjaci ne isključuju da je nedavni dolazak u sirijski Tartus, koji je istovremeno i pomorska baza ruske mornarice, četiri podmornice naoružane raketama Kalibar, predstojeći napad na Idlib trebalo bi da bude veoma moćan.

Analitičari slute da će ova ruska ofanziva biti žešća od svih prethodnih sudeći prema koncentraciji oružja koje je dopremljeno u Siriji i koje će tek doći.

Očigledno je Rusija odlučila da konačno očisti Siriju od terorista i pobunjenika i u tom smislu treba računati i na to da će počistiti i snage Turske i SAD u slučaju da se suprotstave.

Siriske snage već neko vreme iz tog regiona sklanjaju civilno stanovništvo.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here