Home TEMA DANA MILO PODMETNUO KRIMINALCE DA SVEDOČE PROTIV VLADIKE I SVEŠTENIKA! REŽIM PRIPREMIO ATENTAT...

MILO PODMETNUO KRIMINALCE DA SVEDOČE PROTIV VLADIKE I SVEŠTENIKA! REŽIM PRIPREMIO ATENTAT NA MILANA KNEŽEVIĆA!

1785
0
SHARE

Kako je saopšteno na konferenciji za medije, Mitropolije crnogrsko-primorske i odbrane sveštenika ivladike, to je učinjeno zbog zahteva advokata vladike Joanikija i sveštenika za izuzeće Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću zbog selektivnog nezakonitog sprovođenja prava i zakona.

Čeka se odluka vrhovnog tužioca o ovom zahtevu.

Kako se saznaje, Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću je “pronašlo“ dva svedoka koji svojim izjavama navodno terete episkopa Joanikija i sveštenstvo.

Kako se čulo na konferenciji za štampu, reč je o višestrukim povratnicima u vršenju krivičnih dela.

SPREMA SE ATENTAT NA KNEŽEVIĆA

Kako ekskluzivno saznaje portal glas-javnosti.rs, crnogorski režim je posredstvom svojih veza u regionalnim kriminalnim krugovima, angažovao lica iz albanskog kriminalnog miljea sa područja Kosova i Metohije, da izvrši atentat na jednog od lidera Demokratskog fronta i neumornog borca za srpske interese u Crnoj Gori Milana Kneževića.

Naime, prema navodima izvora iz vrha crnogorske vlasti, za izvršenje atentata je određen niko drugi do Fljorim Ejupi, nekadašnji pripadnik terorističke „OVK“ koji je svojevremeno

optužen od strane UNMIK-a da je izvršio napad na autobus „Niš ekspresa“ u mestu Livadice u blizini Podujeva na KiM.

Tada je ubijeno 12, a ranjeno 43 srpskih civila, pri čemu je istovremeno jedan od osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića, bivšeg predsednika političke partije „Sloboda, demokratija, pravda“.

Organizacija atentata poverena je uskom krugu lica veoma bliskih vrhu crnogorske države, kako bi se Milan Knežević eliminisao iz političke borbe, koja danas u Crnoj Gori predstavlja borbu za opstanak demokratije i vladavine prava, a po svemu sudeći i borbu za život.

(Mediji)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here