Home TEMA DANA HRVATSKI ISTORIČAR OTKRIVA: SRBIJA SE NALAZI U TEŠKOM STANJU, ZAPADNJAČKI VIRUS ZLA...

HRVATSKI ISTORIČAR OTKRIVA: SRBIJA SE NALAZI U TEŠKOM STANJU, ZAPADNJAČKI VIRUS ZLA PRODRO JE U SVE PORE DRUŠTVA..

1066
0
SHARE

Akademik Teodorović nastavlja kako ako Srbi žele ratovati za Kosovo moraju znati kako su prošli 1999.? Kako su prošli? Razbili albansku vojsku i teroriste OVK na Košarama i izborili rezoluciju 1244! 1999. bila je jedinstvena po tome što nikad veća sila u povijesti čovječanstva nije napala manju – toliki je nesrazmjer snaga bio između Srbije i NATO – pakta predvođenog Amerikom.

U agresiji na Srbiju NATO je koristio 29 vrsta aviona, 10 vrsta helikoptera, 5 vrsta bespilotnih letjelica, 7 vrsta avio bombi, 6 vrsta raketa, nosače aviona… Pa ipak, Srbi su sami bez ičije pomoći izborili rezoluciju 1244.

Danas NATO nema snage da to ponovi, Amerika je zaokupljena koronom, nemirima, a sve i da nije, Rusija i Kina ne bi dozvolile američko divljanje po Srbiji.

Ovakvi akademici i profesori su pravi problem Srbije, a nekakvi tvitovi propalih hrvatskih političara. Da je 1389. godine srpska elita bila kao ova današnja, onda Srba odavno ne bi bilo.

Kao što današnji političari i akademici prelaze na eurounijatsvo i natoatlantizam, tako je srednjovjekovno srpsko plemstvo moglo preći na katolicizam ili na islam, zadržati svoje titule, privilegije, bogatstvo. Srbija tog vremena bila je puna dvoraca i zamkova od kojih nije ostao kamen na kamenu.

Samo zato jer se ti ljudi nisu htjeli odreći obraza, časti i vjere. Za današnju srpsku elitu to su apstraktni pojmovi, bliža im je kvantna fizika na kineskom.

Srbija se nalazi u teškom stanju, zapadnjački virus zla prodro je u sve pore društva. Propada porodica, moral se srozava, na djelu je opća rijalizitacija svakog segmenta života. Samo još jedna riječ za Srbe je sveta – Kosovo.

Samo je Kosovo slamka spasa. Većina Srba ne zna objasniti šta im znači Kosovo? Zašto im je važno? Zašto ga se ne žele odreći? I upravo to dokazuje veličinu kosovskog zavjeta! Jer najveće stvari u životu riječima su neobjašnjive, neizrecive!

Kako da objasniš svojoj ženi da baš nju voliš pored svih drugih žena? Žena koja može navesti konkretne razloge zbog kojih voli muža (bogat, zgodan, duhovit) ona ga ne voli. Kosovo je riječima neizrecivo, a ipak ga svaki Srbin osjeća od rođenja.

Kosovo – to je onaj posljednji znak srpskog identiteta. I zato je narod izašao na ulice, ni zbog kakvih ruskih ili hrvatskih službi. Ono što Vučić i njegovi akademci i plaćeni analitičari i režimski novinari ne razumiju: ima jedno veće pravo od prava na život, to je pravo na dostojanstvo. Kosovo je granica srpskog dostojanstva.

Goran Šarić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here