Home TEMA DANA DR PAVIĆ OTKRIVA ŠTA NAM SE SPREMA: DOLAZE OPASNA VREMENA ZA SRBIJU...

DR PAVIĆ OTKRIVA ŠTA NAM SE SPREMA: DOLAZE OPASNA VREMENA ZA SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU! (ŠOK VIDEO)

1253
0
SHARE

Republici Srpskoj niko nije izručen. Ogromna je sramota što smo naše ljude izručili i to nije smelo da se dogodi. Može im se kazati NE.

Zapad misli da može šta hoće i ne smemo im to dozvoliti. Istok je sada razvijeniji od Zapada, možemo više zajedničkih stvari naći sa njima i prijateljski su naklonjeni, dok sa Zapada dolaze samo pretnje i ucenjivanja” – govori Aleksandar Pavić, politikolog.

Koronavirus kao unapred isplaniran projekat, da li se trenutno dešava biološki rat, zašto se insistira da vakcina bude obavezna, politički odnosi Amerike, Kine i Rusije, postizborna dešavanja u Americi, o raslojavanju na prostorima SAD, koliko je Zapad u mogućnoti da projektuje svoje strateške ciljeve, kakav stav Srbija treba da zauzme, teme su emisije “Srpski svijet” u kojoj je govorio politikolog Aleksandar Pavić.

“Bajden i ljudi oko njega imaju cilj da Srbija prizna tzv.Kosovo, da se ukine Republika Srpska ili da se obesmisli, a da se Bosna i Hercegovina centrijalizuje.

Treba da budemo spremni na ono što dolazi. Za ove četiri godine vladavine Trampa, Rusija i Kina su ojačale što je velika stvar i moramo što više da se okrećemo prijateljima na Istoku, jer sa Zapada ništa dobro neće doći.

Samo je pitanje da li će Bajden prepustiti Nemačkoj da vodi Balkan, što je za nas gora varijanta. Nemačka želi da uništi Srbiju” – smatra Pavić.

On navodi da vrhovni sud u Americi uopšte nije uzeo u razmatranje potencijalnu krađu izbora.

“Vrhovni sud nije dozvolio da se raspravlja o tome i tu se vide koreni duboke države. Tramp nije uspeo ni da bude saslušan, isključili su ga iz medija i institucija” – govori Pavić.

Pavić smatra da je struka na svetskom novou podeljena kad je u pitanju koronavirus i da se, kako kaže, dovode u pitanje PCR testovi i da na osnovu nepoverenja i plasiranja nepouzdanih informacija građani imaju pravo da loše komentarišu i gube poverenje u sistem.

“Otvoren sam da me argumentovano ubede da grešim. Na vlast na Zapadu su došle oligarhije koje rade protiv svog naroda, dok Rusija radi u korist svog naroda. Kada bih morao da se vakcinišem, više bih poverenja imao u ruske vakcine” – kaže Pavić.

Pogledajte video:

(in4snet)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here