Home TEMA DANA Dr Antić: Sledi rat protiv Srba- Položaj Srba u regionu je najgori...

Dr Antić: Sledi rat protiv Srba- Položaj Srba u regionu je najgori do sad

381
0
SHARE

Ocenjujući položaj Srba u regionu, dr Čedomir Atić je naveo da nije slučajno izveštaj sa potpuno crnim koricama jer veruje da se „stiglo do praga posle koga gore može da bude samo ako počne vojna akcija“ protiv Srba u određenim krajevima.

On je naveo da misli pre svega na situaciju u Bosni i Hercegovini, na Kosovu, ali „ima određenih elemenata za tavku procenu kad je reč i o Crnoj Gori“.

„Već nekoliko godina Ustavni sud, u kome sede većinski strane sudije, kao i Bošnjaci, preuzeo je vrlo kontroverznu ulogu da tumači i dopisuje Ustav. Tokom prethodnih godina oduzeo je neka ustavna prava Republici Srpskoj, a proše i pravo na poljoprivedno zemljište“, rekao je Antić, govoreći o Bosni i Hercegovini.

Posetite naš kanal na „Telegramu“- Sve ono što drugi prećutkuju- OVDE

Politički analitičar Dragomir Anđelković istakao je da je na početku prošlog veka srpski narod narod bi u poletu sa jakom nacionalnom energijom, ali je doživeo strašan biološki pad zbog stradanja.

„Vrlo često u delovanju naše države po pitanju zaštite našeg naroda u regionu u prvi plan izbiju lični, partijski motivi, promocija. Po Ustavu Srbija je matična država srpskog naroda u celini, a ona često ne nastupa tako“, rekao je Anđelković.

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here