Home TEMA DANA DOKAZI KOJI MENJAJU SVE: NAJOTPORNIJI INSEKTI NA PLANETI NAKON IZLAGANJA 5G ZRAČENJU,...

DOKAZI KOJI MENJAJU SVE: NAJOTPORNIJI INSEKTI NA PLANETI NAKON IZLAGANJA 5G ZRAČENJU, PRESTALI UZIMATI HRANU I RAZMNOŽAVATI SE (ŠOK VIDEO)

632
0
SHARE

Bez obzira radi li se o hladnoj ili toploj klimi, oni mogu preživjeti na svim područjima.
U eksperimentu utjecaja 5G zračenja na žohare ( bubašvabe), koji su među najotpornijim insektima na planeti, došlo je do jako zanimljivih i uznemirujućih efekata – žohari su prestali sa hranjenjem i razmnožavanjem te više nisu bježale od svjetlosti, što je jedan od prirodnih instinkta-mehanizama za preživljavanje žohara.

Ukoliko je jedan od najotpornijih insekata na planeti podlegao utjecaju zračenja 5G spektra, kakve posljedice možemo očekivati po ljude kao i biljni i životinjski svijet?

Što će se dogoditi sa pčelama?

Žohari su životinje koje su jako otporne i može ih se pronaći svugdje u svijetu. Bez obzira radi li se o hladnoj ili toploj klimi, oni mogu preživjeti na svim područjima.

Postoji i mišljenje da bi žohari jedini uspjeli preživjeti nuklearnu katastrofu, ali mnogi znanstvenici se ne slažu s tom tvrdnjom.

Razlog njihove otpornosti su otkrili znanstvenici sa Sveučilišta Normal iz Kine. Voditelj studije je bio Sheng Li, a stručnjaci su proučavali DNK američkog žohara (Periplaneta Americana).

Otkrili su kako žohari imaju skup gena koji im omogućuju da osjete miris hrane, posebno one fermentirane.

On također posjeduju unutarnji sustav detoksikacije koji ih štiti kada pojedu otrovnu hranu. Osim toga, imaju jak imunološki sustav.

Osim toga, žohari imaju sposobnost regeneracije.

Ako izgube nogu, ona će im ponovno narasti.

Znanstvenici istražuju vezu između sposobnosti regeneracije s ekstraktom etanola koji se koristi za zarastanje rana i obnavljanje tkiva kod ljudi.

(Transformacija svijesti)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here