Home TEMA DANA CRNA GORA ULAZI U GRAĐANSKI RAT- PITANJE JE TRENUTKA KADA ĆE DA...

CRNA GORA ULAZI U GRAĐANSKI RAT- PITANJE JE TRENUTKA KADA ĆE DA PLANE! AKO JOANIKIJA POŠALJU U SPUŽ, SPREMITE UNIFORME..

1787
0
SHARE

Sve više liči da je Milo Đukanović izgubio pamet i da gura zemlju u građanski rat. Kako Crnogorcima ne nedostaje oružja, pitanje je trenutka kada će zemlja da plane.

Izgleda da Milo drugačije ne ume da stane a vreme mu je da beži.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić zapretio je da ukoliko episkop budimljansko-nikšićki Joanikije bude poslat u zatvor u Spužu, neće u ime Demokratskog fronta imati nikakvu obavezu u odnosu na obećanja dato mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, već da će tražiti od njega da zajedno pozovu Crnu Goru da se to ne dozvoli.

“Pod cenu da ni spuški zatvor više ne postoji”, zapretio je Mandić u Skupštini Crne Gore.

On je kazao da je informaciju da će episkop Joanikije biti prebačen u Istražni zatvor u Spužu dobio od poslanika Budimira Aleksića.

“Možda vi želite, imam i takve informacije, da izazovete građanske sukobe u Crnoj Gori, zato što oni koji su ukrali milijarde veruju da će NATO da im obezbedi privatnu državu gde će moći da uživaju u tim milijardama.

Ali, da znate, ovde na ovom prostoru, to je granica preko koga neće preći pravoslavni narod Crne Gore. Videli ste sinoć šta je bilo bez ičijeg poziva”, naveo je Mandić.

“A ako vladiku Joanikija pošaljete u Spuž, spremite se da i vi obučete uniforme i zastupate to što mislite da je ispravno”, zaključio je Mandić u obraćanju poslaniku Demokratske partije socijalista Nikoli Rakočeviću.

(Vijesti)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here