Home TEMA DANA ALEKSANDAR ŠEŠELJ OTKRIO ŠTA STOJI IZA MINI ŠENGENA: PREVARENI SMO, TO JE...

ALEKSANDAR ŠEŠELJ OTKRIO ŠTA STOJI IZA MINI ŠENGENA: PREVARENI SMO, TO JE KATASTROFALAN PROJEKAT! (VIDEO)

758
0
SHARE

Gost u emisiji „Intervju” bio je narodni poslanik Srpske radikalne stranke, Aleksandar Šešelj.

On je govorio o svim aktuelnim temama u zemlji i u svetu, pogubnoj politici Aleksandra Vučića koja vodi ka nezavisnom Kosovu…

„Svi naši problemi na unutrašnjem planu proističu iz toga što vlast sprovodi politiku da Evropska unija nema alternativu, iako je iz EU rečeno da se više neće širiti i primati nove članice.

Oni Srbiju vide kao periferiju Evrope koja može da im bude poligon za eksperimentisanje ali i kao centar izvora jeftine radne snage i parking za migrante.

Vlast preko Malog Šengena sad uvodi Albaniju da ovde plasira svoje proizvode na štetu naših poljoprivrednika, mi nemamo ni ekonomski ni politički interes da budemo u takvom savezu sa Albanijom.

Mali Šengen je loš potez vlasti i katastrofalan projekat! Osim toga, Zaev i Rama su rekli da će Kosovo da se predstavlja u Malom Šengfenu kao Republika Kosovo a ne kroz Rezoluciju 1244. To pokazuje da vlast priznaje Kosovo“, naglasio je on.

U emisiji se govorilo i o društvenim problemima poput ekstremnog zagađenja koje nam direktno ugrožava život, migrantske krize u Srbiji…

„Kada je uvedeno vanredno stanje u Srbiji polovinom marta i nije se još dovoljno znalo o ovom virusu, vlast je zabranila ulazak svim Srbijma koji žive i rade u inostranstvu.

Istovremeno smo imali nesmetani protok migranata u Srbiju, ne znamo ni koliko jer oni ne ulaze zvanično uz isprave, već ilegalnim putem.

I njih je vlast tolerisala, dok naš narod nije mogao da dođe u svoju zemlju iako mu je to Ustavom zagarantovano“, podsetio je Aleksandar Šešelj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here