Home TEMA DANA ALEKSA BEČIĆ: NA DELU “IZDAJA VEKA”, KAKVU NE PAMTI CRNA GORA- DRITAN...

ALEKSA BEČIĆ: NA DELU “IZDAJA VEKA”, KAKVU NE PAMTI CRNA GORA- DRITAN SA MILOM RUŠI VLADU- CRNA GORA KLJUČA

603
0
SHARE

Posle podnošenja inicijativa za smenu aktuelne vlade u Crnoj Gori, odmah su reagovali brojni političari, ali i aktuelni ministri.

Inicijativu je potpisao 31 poslanik, a okosnicu čine predstavnici Građanskom pokreta URA Dritana Abazovića.

Nejasno je da li će izglasavanje nepoverenja vladi Zdravka Krivokapića uspeti.

Mandić: Sprečiti promenu narodne volje izražene na izborima

Jedan od lidera Demokratskog fronta i čelnik Nove srpske demokratije Andrija Mandić ocenio je danas da nije slučajno to što je GP URA ranije odbijala inicijative za

rekonstrukciju vlade, da je ovo kolminacija krize u Crnoj Gori koja traje šest meseci i da je teško predvideti šta sledi.

“URA je ranije bila protiv rekonstrukcije vlade, a danas pokreću inicijativu za smenu vlade i hoće da promene izbornu volju građana”, naveo je Mandić u izjavi za portal RTCG, komentarišući inicijativu za izglasavanje nepoverenja aktuelnoj vladi.

Bečić: Pokušaj puča i izdaja epskih razmera

„Ako vas nije sramota, izdajte narod, znaće narod da to prepozna”, poručio predsednik crnogorskog parlamenta

U Crnoj Gori je prethodnih dana i nedelja na sceni najava klasičnog pokušaja ustavnog puča, gaženja najvišeg pravnog akta, izborne volje građana i svih postulata demokratije, poručio je predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.

Reagujući na inicijativu za izglasavanje nepoverenja Vladi Crne Gore, koju je podneo GP URA Dritana Abazovića sa delom opozicionih parlamentarnih partija, Bečić se obratio građanima i poručio da nikada neće izdati narod kome služi.

„Građani Crne Gore su 30. avgusta (2020.)glasali za promenu, a ne za prevaru. Crna Gora glasala je za suštinske promene, odbacivanje loših i pogubnih praksi koje su trajale 30

godina, a čiji su nosioci bili DPS i njegovi sateliti, politički poslušnici, medijske sluge i mafijaški saradnici”, napisao je Bečić na fejsbuk profilu Demokratske Crne Gore, na čijem je čelu.

U opširnom saopštenju, Bečić je poručio da oni koji su se, kako je naveo, kleli da sa DPS-om Mila Đukanovića neće ići u bilo kakve varijante, a samo mesec dana tvrdili da sa ovakvim DPS-om neće nikada imati bilo šta, nude takvom DPS-u da mu prinesu na tacni slobodarske glasove građana Crne Gore i da zajedno formiraju parlamentarnu većinu.

„Kada spojite političku prevaru, političko licemerstvo, politički nemoral, politički kukavičluk i političku izdaju dobijate veliku narodnu izdaju. Izdaju epskih razmera. Izdaju veka. Izdaju kakvu ne pamti Crna Gora”, poručio je Bečić.

Ako, kako ističe, izdaja narodne volje dovede do toga da ponovo bude opozicioni poslanik, biće mu, kaže, čast da nastavi da predvodi nepokolebljivi i hrabri narod Crne Gore svih vera i nacija…

Podnosiocima inicijative je poručio:

„Ako vas nije sramota, izdajte narod, znaće narod da to prepozna”, prenosi Tanjug.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here