Home POGLEDI ZAŠTO JE VULKAN POPOKATEPETL TOLIKO VAŽAN ZA NLO I NEPOZNATE POSETIOCE (VIDEO)

ZAŠTO JE VULKAN POPOKATEPETL TOLIKO VAŽAN ZA NLO I NEPOZNATE POSETIOCE (VIDEO)

568
0
SHARE

Lovac na NLO tvrdi da niko na Zemlji ne bi rizikovao da leti avionom blizu kratera vulkana, a da ne spominjemo da letelica koju je video navodno koristi neku vrstu vanzemaljske tehnologije.

Lovac neuhvatljivih vanzemaljskih letelica Skot Vering, koji je ranije izveštavao o nalazima kao što su “Mona Liza sa Marsa” i navodnim podvodnim bazama vanzemaljaca, izašao je sa još jednom interesantnom tvrdnjom, insistirajući da je otkrio “nepoznati objekat koji leti kroz oblak dima “nad vulkanom Popokatepetl u Meksiku.

Kako je Vering objasnio u svom blogu ET Data Base, ovo je otkrio dok je gledao kameru koja snima vulkan, kada je primetio leteći objekat koji nema „krila niti rep“ i koji je izgledao kao beli disk „sa tamnom izbočinom u svom donjem središtu. ”

“Na letelici nema identifikacionih oznaka. Takođe, druga kamera u gornjem levom uglu ništa nije snimila. To je nevidljivo za tu kameru!” napisao je. “Ovo mi deluje poput skrivene tehnologije vanzemaljaca. Ja to nazivam pravim NLO-om.”

Vering je takođe izrazio sumnju oko toga ko je spreman da rizikuje da leti avionom toliko blizu kratera vulkana, dodajući da je objekat očigledno dugačak oko 200 metara.

Teoretičar zavere prethodno je izneo brojne tvrdnje vezane za razne neobične objekte koje je navodno pronašao na fotografijama iz NASA-e, ali je američka svemirska agencija barem jedno od njegovih otkrića pripisala efektu pareidolije – psihološkoj pojavi kada ljudi slučajne, upitne stimuluse tretiraju kao značajne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here