Home POGLEDI ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE DR REJA BRAUNA: PRONAĐENA KRISTALNA KUGLA IZ ATLANTIDE (VIDEO)

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE DR REJA BRAUNA: PRONAĐENA KRISTALNA KUGLA IZ ATLANTIDE (VIDEO)

755
0
SHARE

Otkriće sfere, poznate i kao Rej Braunova Atlantiđanska kristalna sfera, dogodilo se tokom operacije ronjenja na ostrva Bari u Bahamima 1970. godine. Dok je ronio, Rej Braun – naturopatski doktor – razdvojio se od svojih prijatelja i dok ih je tražio, naišao je na čudnu građevinu poput piramide.

Teorije o Atlantidi pominju obimnu upotrebu kristala od strane Atlantiđana. Kristali su varirali po debljini,boji i harmonijskim frekvencijama. Kristali prate harmonijske frekvencije i mogu da se koriste kao instrument koji izgleda kao tonska viljuška.

Atlantiđani su crpeli energije piramida, koristeći harmoniju povezanu sa kristalima. Kao što mi imamo Veliku piramidu u centru planete povezanu sa šablonom koji stvara našu realnost, tako su isto imali i Atlantiđani.

Njihova piramida je potonula na dno Atlantskog okeana što je metafora o povratku u kolektivnu nesvesnost izvora stvaranja.

Kristali Atlantiđana su primali moć od raznih izvora, uključujući Sunce, Zemljin sistem energetskog polja ili jedno od drugog.

Tačke sistema su uglavnom označavale piramide. Atlantiđani su koristili ovu energiju u kombinaciji sa kristalima kako bi prenosili energiju sa jedne piramide na drugu ili za, kao vanzemaljci, ulaženje i izlaženje sa planete.

Zavisno od nagiba Zemljine ose u određenom vremenu godine, jedna piramida bi mogla da radi tako što bi pojačavala i prenosila energije na druge piramide koje bi tada služile kao primajući uređaji i rasipali energiju po potrebi. Suprotno bi se desilo kada bi ta piramida bila u nefokusiranoj tački sa nebeskim slaganjem, kada bi se druge piramide koristile kao transmiteri.

Bio je to složen matrični, kristalni, umreženi sistem.

Koliko god kontroverzna bila priča o ostacima Atlantide, to je još uvek enigma koja ne može da se reši. Da bi se dodalo još ulja na vatru, pominje se zbunjujuća misterija o neobičnoj kristalnoj sferi koja je pronađena u potopljenoj piramidi u vodi blizu lokacije na kojoj se veruje da je postojala Atlantida.

Zapanjujuće otkriće dr Reja Brauna

Otkriće sfere, poznate i kao Rej Braunova Atlantiđanska kristalna sfera, dogodilo se tokom operacije ronjenja na ostrva Bari u Bahamima 1970. godine. Dok je ronio, Rej Braun – naturopatski doktor – razdvojio se od svojih prijatelja i dok ih je tražio, naišao je na čudnu građevinu poput piramide.

Iako uplašen na prvi mah, ispitao je piramidu i shvatio da su njene strane potpuno glatke, a sklopovi između pojedinačnih blokova su bili gotovo neprimetni. Kada je ušao u piramidu, on je bio zapanjen čistim, glatkim ivicama unutrašnjosti: bez algi ili korala na zidovima.

I ne samo to, on je jasno mogao da vidi unutrašnjost jer je prostorija bila dobro osvetljena, ali nije video izvor svetla. Pokušao je da skine crveni dragulj koji je bio zakačen za metalni štap koji se spuštao iz centra plafona, ali nije uspevao. Oko metar ispod dragulja nalazila se bronzana skulptura sa dve otvorene šake u kojima se nalazila kristalna sfera od oko 10cm u prečniku. Uspeo je da je uzme sa lakoćom.

Tako je on sa svojom nagradom krenuo ka izlazu. Na tom putu je osetio nevidljivo prisustvo i glas koji ga je upozorio da se nikada ne vrati. Zabrinut da bi vlada mogla da mu otme blago, Rej je čuvao sferu i priču o njoj sakrivene sve do 1975. godine.

Iz kojih razloga je kristalna sfera napravljena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here