Home POGLEDI VANZEMALJSKA RASA STVORILA MESEC, NAKON ŠTO JE CIVILIZACIJA NA MARSU UNIŠTENA NUKLEARNIM...

VANZEMALJSKA RASA STVORILA MESEC, NAKON ŠTO JE CIVILIZACIJA NA MARSU UNIŠTENA NUKLEARNIM RATOM

932
0
SHARE

Drevna vanzemaljska civilizacija na Marsu stvorila je Mesec nakon što je njihova planeta uništena u velikoj katastrofi, tvrdi nova teorija.

Vekovima se ljudi pitaju o civilizaciji koja je nekada živela na Marsu, a sada je jedna osoba postavila teoriju.

Na Reditu se pojavila nova teorija koja tvrdi da su Marsovci bili primorani da napuste svoju planetu kada se dogodila katastrofa. Kao rezultat toga, vanzemaljci su stvorili naš Mesec kao novu bazu, kako bi spasili populaciju što je više moguće.

„Mesec nije samo veštačka struktura. Mislim da je Mars bio dom inteligentnog života i da su se suočili sa katastrofalnim planetarnim događajem, a naš Mesec je stvoren da spasi što je više moguće njihove populacije.

“Marsovci su ga stvorili kao Ark u veoma, veoma dalekoj prošlosti.

“Pogledajte površinu Marsa – očigledno se desilo nešto katastrofalno.”

Učesnici na Reditu nisu prve osobe koje sugerišu da je drevna marsovska civilizacija uništena.

Dr Džon Brandenburg, fizičar plazme koji radi kao konsultant u Morningstar Applied Phyics LLC, veruje da postoje dokazi o nuklearnom ratu na planeti, koji je u krajnjoj liniji doveo do nestanka tamošnje civilizacije.

On je u svojoj knjizi “Smrt na Marsu” napisao da nuklearni izotopi pronađeni na Crvenoj

planeti “liče na one iz hidrogenskih bombi na Zemlji” i “Marsovska civilizacija je očigledno nestala zbog katastrofe, nepoznatog porekla, koja je zahvatila čitavu planetu “.

Prema dr Brandenburgu, Zemlja bi mogla da pretrpi sličnu sudbinu ako ne naučimo ništa iz znakova kraja Marsa.

On je napisao: “Otkriće mrtve civilizacije na Marsu, čiji je kraj očito bio katastrofalan iz nepoznatih uzroka, pomaže nam da uvidimo da kosmos može biti opasno mesto i zahteva snažan odgovor ljudske rase, kako bi se smanjila verovatnoću da ćemo nestati na isti način. “

RAT SUPERCIVILIZACIJA: NASA KONSULTANT OTKRIO DA JE NUKLEARNI RAT IZBRISAO VANZEMALJSKU CIVILIZACIJU NA MARSU

Mars je nekada cvetao pod vladavinom drevne vanzemaljske civilizacije sve dok razorni nuklearni rat nije izbrisao sve dokaze života, šokantna tvrdnja bivšeg NASA savetnika.
Ričard C. Hogland, bivši NASA konsultant, čvrsto veruje da su vanzemaljske civilizacije nekada postojale na Marsu i drugim planetama u Sunčevom sistemu.

Pojavivši se na radio-stanici Coast to Coast, Hogland je tvrdio da postoji dovoljno fotografskih dokaza iz NASA-inih Viking misija da dokažu njegovu tvrdnju.

Hogland je rekao da fotografije NASA-e snimljene u regionu Sidonia na Marsu pokazuju organizovane strukture, drevna staništa i piramide. Ali napredna vanzemaljska civilizacija, koja je dominirala Crvenom planetom, uništena je razornom moći nuklearnog ratovanja.

Nakon “Nezavisne istrage Marsa ” iz 1983. u kojoj je učestvovao, konspirator je rekao da je NASA-ina letelica Viking pronašla dokaze o “anomalnim izotopima” na Marsu.

Ovi specifični izotopi su poznati kao Ksenon 129 i, po njegovom mišljenju, snažno ukazuju na nuklearne detonacije na površini planete.

Zajedno sa fizičarem plazme Džonom Brandenburgom, Hogland i tim istraživača istražili su mogućnost da je Mars nekada bio prepun života.

Hogland je rekao: “Džon i ja smo 1983. vodili ovaj razgovor kada sam ga pozvao, jer sam želeo da on bude naš nuklearni ekspert u timu, jer mi neki od kratera u regionu Sidonia na površini i oko piramida nisu izgledali poput prirodnih meteoritskih kratera ili asteroidnih udara.

„Oni izgledaju kao testovi nuklearne eksplozije u Nevadi, u Sedanu i drugim imenovanim testovima koji su obavljeni u jugozapadnim državama SAD-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here