Home POGLEDI TAJNI SPISI I HIJEROGLIFI POTVRĐUJU: PRVA RELIGIJA NA ZEMLJI JE BIO REPTILSKI...

TAJNI SPISI I HIJEROGLIFI POTVRĐUJU: PRVA RELIGIJA NA ZEMLJI JE BIO REPTILSKI SISTEM VEROVANJA KOJI SU DONELI KOLONISTI IZ LEMURIJE (FOTO+VIDEO)

858
0
SHARE

Iz tih razloga su Rimljani uvek koristili orla u svojim simbolima kada god su marširali u grad ili zemlju.

Većina ljudi ne shvata da su sve ptice potomci reptilskih dinosaurusa. Mnogi korporativni logotipi i superheroji današnjice imaju prikačena krila.

 Krila takođe predstavljaju krilate reptilske lidere u gornjem rangu reptilskog/Iluminati dijagrama.

Pola kontinenta u Kini, ostaci Lemurije, stvorili su sistem carstva u kom dominiraju muškarci, a muški car će uvek imati caricu.

Ljudima je rečeno da su car i carica bili potomci Boga-Sunca.

sumer- vavilon- boginja

Simbol carstva je bio zmaj, još jedna reptilska figura. Ova “kraljevska“ porodica je stvorila dinastiju koja je vladala jedan milenijum.

Kineska reptilska religija se proširila širom istočne Azije, dok se sumerska verzija šrila centralnom i zapadnom Azijom. Širenje ovih religija je namerno kontrolisano od podzemnog reptilskog stanovništva, primarno centriranom pod Tibetom.

Kada pogledate mapu sveta, lako možete videti da je to najbolja lokacija za podzemnu bazu u Aziji, odakle možete dosegnuti sve delove kontinenta.

Ovim Reptilijancima su pomagala bića sa Sirijusa B koji su razvili budističke filozofije, kao i grupa otpadnika Lire koji su pokušavali da reprodukuju Lirsku civilizaciju pod kontrolom Reptilijanaca.

U isto vreme u Indiji, reptilske izbeglice iz Lemurije su stvorile kastinski sistem koji je bio direktna replika reptilske hijerarhije, od poniznih radnika/nedodirljivih do brahmana/krilatih.

Ova indijsko/reptilska kultura je ostala lokalizovana, pišući drevne Vede i gradeći hramove raznim reptilskim bogovima.

U međuvremenu, Egipćani, koji su bili izbeglice Atlantide i Lire, bili su u procesu izgradnje nove civilizacije od ostataka svojih predaka koji su uništeni.

sumer- drevno

Bića sa Sirijusa A su im pomogla, jer su oni bili glavni faktor u interakcijama Atlantide.

Kao što smo ranije naveli, u Egiptu su reptilski bogovi bili poznati kao Oziris i Isis. Egipatska panaceja bogova uključuje raznovrsne hibridne kreacije, polu ljude, polu životinje.

To je bio podsetnik na hibridne eksperimente Atlantiđana koji su pronašli svoj put u egipatsku kulturu, a promovisali su ih Sirijanci koji su pripremali tu kulturu za reptilsko preuzmanje.

Atlantiđani su bili toliko ukorenjeni u originalni Lirski sistem verovanja, da je Reptilijancima bilo potrebno nekoliko milenijuma da dobiju uporište u toj kulturi.

Sada kada su ostaci bili razbacani širom Zemlje, bilo je lako poslati infiltratore da usmere sistem verovanja u korist Reptilijanaca.

To je počelo sa uvođenjem mačke kao središta obožavanja.

U zvezdanom sistemu Sirijusa A, glavni svet se zvao Khoom. Drevni naziv Egipta je Kemet. Tu je takođe i koleracija sa Meksikom.

Neki istraživači kažu da se Zaliv Kampeče prevodi kao Zaliv Starog Egipta, ukazujući na vezu između Egipta i poluostrva Jukatan. To nije tako.

Sirijanci koji su bili povezani sa Atlantidom su nazvali ovo područje po svom svetu, a zatim preneli ime novoj izbegličkoj kulturi u Egiptu.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here