Home POGLEDI SVEDOČENJE PUKOVNIKA: POSLALI SMO NUKLEARNO ORUŽJE NA MESEC, NEPOZNATA CIVILIZACIJA JE SVE...

SVEDOČENJE PUKOVNIKA: POSLALI SMO NUKLEARNO ORUŽJE NA MESEC, NEPOZNATA CIVILIZACIJA JE SVE TO UNIŠTILA, I DANAS OSEĆAMO STRAH OD TE MOĆNE SILE.. (VIDEO)

1060
0
SHARE

Tokom 1950-ih, pukovnih Ros Dedrikson je bio odgovoran za održavanje inventara zaliha nuklearnog oružja za AEC, i za prateće bezbednosne timove koji proveravaju sigurnost oružja, među mnogim drugim dužnostima.

“On je radio za američku komisiju za atomsku energiju. Duga služba u komisiji za energiju između 1950-1958. godine uključuje, administracijske dužnosti na test lokacijama u Nevadi, oblast za nuklearna testiranja u Pacifiku zapadno od Havaja, proizvodnja i osigranje kvaliteta nuklearnog oružja u Albukerkiju, i inspekcija nuklearnih i ne-nuklearnih postrojenja širom zemlje.

On je služio u 5. vazduhoplovstvu u Japanu, kasnije u rangu pukovnika, oficira zaduženog za Pacifičku jedinstvenu komandu, alternativni “komandni i kontrolni centar“ na Havajima. 1962. godine, on je prebačen i služio je kao zamenik 832 vazduhoplovne divizije u Canon vazduhoplovnoj bazi u Meksiku. Penzionisan je iz USAF 1964. godine.“

On je jedan od više stotina vojnih insajdera sa proverenim poreklom koji je otkriven Projektom obelodanjivanja dr Stivena Grira. Njegovo svedočenje o NLO-ima i nuklearnom oružju – može biti potkrepljeno obiljem informacija i dokaza koji su sada javno dostupni.

Mnogi od ovih insajdera su imali više nastupa u Nacionalnom pres klubu u nastojanju da iznesu ovu informaciju svetu, sa najnovijim primerom Saslušanja građana o obelodanjivanju, koje se održalo pre nekoliko godina.

Sa takvim profesionalnim iskustvom, radeći na mestima gde je radio, sa sigurnošću se može zaključiti da je bio upoznat sa osetljivim informacijama o brojnim temama.

Ovo nije samo slučajni visoko rangirani vojni insajder koji govori o nausumičnom problemu.

Postoji mnogo insajdera i dokumenata koja jasno ističu višedecenijski odnos između NLO-a i objekata nuklearnih skladišta i mesta za testiranje.

Jedan broj tih incidenata ima vizuelnu potvrdu, zajdno sa potvrdom iz vazduha i radara na zemlji.

I intervjuu ispod, Dedrikson objašnjava kako je američka vlada pokušala da detonira nuklearno oružje na Mesecu, ali su bili sprečeni da to urade.

Što se tiče glavne struje, poznato je javnosti da deklasifikovani izveštaj cenra za nuklearno oružje vazduhoplovnih snaga iz juna 1959. godine pokazuje koliko su ozbiljno razmatrali plan, pod nazivom Projekat A119.

U principu, oni su želeli da ispitaju mogućnost oružja u svemiru, kao i da steknu dodatni uvid u svemirsko okruženje i detonaciju nuklearnih uređaja u njemu.

Što se tiče informacija ispod, one verovatno idu dublje u Crni budžet.

Zanimljivo je kako je svet toliko zainteresovan za televizijske emisije kao što je “Čudnije stvari,“ koja prikazuje Odeljenje za energetiku i njihovu umešanost sa bićima sa drugog sveta i druge čudne činjenice, a ipak tako voljni da ignorišu visoko rangiranog američkog pukovnika koji je godinama bio na veoma osetljivim pozicijama u Odeljenju za energetiku, u vreme kada je sav ovaj nuklearni razvoj bio stvarno vruć. On je prava stvar i interesantno je razmisliti o tome šta bi on zapravo mogao znati.

“Takođe sam saznao o incidentima koji uključuju nuklearno oružje, a među tim incidentima je bilo nekoliko nuklearnog oružja koje je poslato u svemir a koje je uništeno od strane nepoznate civilizacije … Na samom kraju 70-ih i početkom 80-ih godina,

pokušali smo da postavimo nuklerno oružje na Mesec i detoniramo ga za naučna merenja i druge stvari, što nije bilo prihvatljivo za nepoznate vanzemaljce.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here