Home POGLEDI SVE JE DEO PLANA: Predstava je režirana hiljadama godina, ovo je uloga...

SVE JE DEO PLANA: Predstava je režirana hiljadama godina, ovo je uloga vanzemaljske civilizacije!

795
0
SHARE

Gost na YouTube kanalu „Nauka i Misterije Balkan“ bio je Ruben Papian, iscelitelj i ezoteričar.

Imao je 26 godina kad je postao ekstrasens Ministarstva spoljnih poslova Sovjetskog saveza. Tri godine je obučavao odabrane rukovodioce u naftnoj kompaniji Shell kako da pregovaraju.

Neobična biografija ovog četrdesetšestogodišnjeg Jermenina iz Jerevana podstakla je jednog holivudskog producenta da snimi film о njemu, a on se upavo vratio iz Los Anđelesa sa veoma zanimljivim iskustvom iz sveta filmske industrije.

Zbog posebnih sposobnosti koje poseduje, neki ga doživljavaju kao Воgа, a neki kao Đavola. U Evropi, a sada i u Americi, pomogao je mnogim Ijudima koji su imali raznih problema – zdravstvene, psihičke i poslovne.

Neki gа zovu čarobnjakom ili magom, a on na to uzvraća da je za njega magija samo korišćenje prirodnih procesa. Papianovi vode poreklo iz sedmog veka, od саrа Papa.

Rubenov stric je svetski poznat violinista koji živi u Americi, brat njegovog dede bio je predsednik Jermenije i blizak prijatelj Staljinu…

Tvrdi da njegova snaga nije u paranormalnim mogućnostima, već u znanju о čoveku koje koristi da mu pomogne. Znanje iz medicine, fizike, hemije, astrofizike, znanje iz najkomplikovanije oblasti koja se zove ezoterija. Tu nema nikakvih egzaktnih zakona, ništa ne može da se opipa, ali se oseća.

Posetite naš kanal na „Telegramu“- Sve ono što drugi prećutkuju- OVDE

Preporučujemo Vam da pogledate OVAJ VIDEO i saznate više o brojnim zanimljivim temama:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here