Home POGLEDI ŠOKANTNA TVRDNJA DR ŠEVARLIĆA: UGASILI STE 60.000 POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA- EVO ZA KOGA...

ŠOKANTNA TVRDNJA DR ŠEVARLIĆA: UGASILI STE 60.000 POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA- EVO ZA KOGA PRAZNITE TA SELA (VIDEO)

1705
0
SHARE

Ako me pitate šta mislim o smanjenju subvencija sa 100 hektara na 20 hektara, ili za pet puta – mislim sve najlošije.

Ako me pitate šta mislim o smanjenju subvencija sa 12 hiljada dinara na 4 hiljade po hektaru, mislim sve najlošije – jer su to najmanje subvencije po hektaru u celoj Evropi.

Ako me pitate šta mislim o tome da, potpuno nenajavljeno, povećavate limit sa 10 grla sitne stoke na 30 grla sitne stoke za pravo na subvencije u tekućoj godini, koja je već počela za ravničarsko područje – zaista mislim sve najlošije.

Ako me pitate zašto nije bilo 5% od ukupnog budžeta Republike Srbije, odnosno od ukupnih poreskih prihoda i zašto ste zakinuli poljoprivrednicima po nalazu po metodologiji vrhovnog državnog revizora 103 milijarde – mislim sve najlošije. Zašto?

Zato što ste za 6 godina prošlog i ovog mandata ugasili preko 60 hiljada porodičnih poljoprivrednih gazdinstava sa po dva člana, to je 120 hiljada ljudi izgubilo šansu da živi i da preživljava.

Za koga ste praznili ta sela, jel za migrante? Za koga?

A šta mislim o Bošku Obradoviću? Ja sam to pokazao onog trenutka kada sam izašao iz te poslaničke grupe zbog neslaganja sa odlukom koju su doneli mimo mog znanja kao nestranačkog poslanika.

Ja normalno nisam učestvovao u aktivnosti Dveri na njihovom Predsedništvu – to mi pravo i ne pripada – ali sam posle toga sam doneo odluku. Ako vam je smetalo što sam bio u Narodnoj Skupštini i posle toga, onda sami sebi skačete u usta.

Pitam se samo, šta biste vi radili da nema te opozicije koja je napustila Narodnu Skupštinu. Vi ste utrošili tri puta više vremena govoreći o opoziciji nego o programima razvoja ove zemlje, to je vaš najveći problem. A šta će biti kada vi odete sa vlasti, to će se onda videti kako će biti.

Pogledajte video:

(NSPM)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here