Home POGLEDI ŠOK VIDEO: FLOTA NLO PROLAZI ISPRED MESECA

ŠOK VIDEO: FLOTA NLO PROLAZI ISPRED MESECA

2184
0
SHARE

Flota neidentifikovanih letećih objekata snimljena je kako prolazi ispred Meseca, i to pomoću kamere koja direktno prenosi zabeležene prizore.

Skot Vering, autor vebsajta UFO Sightings Daily, kaže da je u pitanju intrigantan snimak, a da kamera koja je snimila ovu NLO flotu beleži sve što prođe između nje i Meseca, uključujući ptice, avione, pa čak i NLO-e.

Snimak je napravljen 21. aprila 2014. godine i na njemu se jasno vidi površina Meseca.

Kako Vering objašnjava, NLO-i se kreću brže od bilo koje ptice, balona ili aviona. Čak ni avion na mlazni pogon ne bi mogao da ih sustigne. Letelice nemaju krila, repove, niti zakrilca, to su jednostavno dugački tamni objekti.

Kamera koja je korišćena za snimanje priloženog materijala može biti korisna svima onima koji žele da zabeleže susret s NLO-om.

Korisnik sa Jutjuba pod pseudonimom Darkskywatcher74 kaže da je ostao zatečen nakon gledanja ovog snimka i preporučuje svima da ga pogledaju.

NLO je zabeležen i 15. aprila 2014. godine tokom pomračenja krvavog meseca. Tada je primećen svetleći objekat kako se kreće duž ivice Meseca, a zatim odlazi iza Meseca i približava se njegovoj površini.

Snimak ukazuje na to da se radi o ogromnom objektu, mada je verovatno da odbijanje svetlosti sa njegove površine čini da on izgleda krupnije nego što zaista jeste, objašnjava Vering.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here