Home POGLEDI SNIMCI SA MESECA OTKRIVAJU DA JE ZEMLJIN SATELIT BIO POSEĆEN I PRE...

SNIMCI SA MESECA OTKRIVAJU DA JE ZEMLJIN SATELIT BIO POSEĆEN I PRE NASTANKA ČOVEKA: RUDNICI, TORNJEVI, NEOBIČNE VISOKE GRAĐEVINE (VIDEO)

1325
0
SHARE

Neprekidno se pojavljuju novi snimci i fotografije koji malo po malo otkrivaju neverovatne tajne Zemljinog satelita.

Priloženi snimak sa prevodom ukazuje na to da su vanzemaljci različite etničke pripadnosti boravili na Mesecu više od milijardu godina pre nego što se čovek pojavio na planeti Zemlji.

Oni su eksploatisali minerale sa Meseca i koristili ga kao bazu za istraživanje Solarnog sistema.

Kada je Nil Armstrong stigao na Mesec, jasno mu je stavljeno do znanja da ljudskoj bazi tamo nema mesta.

Iako je prva posada na Mesecu videla vanzemaljske baze, u godinama koje su usledile, uprkos naprednoj tehnologiji, njih više nije bilo moguće zapaziti.

Fotografije koje je Armstrongova posada donela na Zemlju označene su kao poverljive, a pristup istima je bio omogućen samo uskom krugu ljudi.

I tokom kasnijih Apolo misija napravljene su interesantne fotografije koje prikazuju rudarsku vanzemaljsku opremu, zatim neobične velike metalne kugle u određenim delovima rudnika, tornjeve, neobične visoke građevine i slično.

Neke građevine su maskirane poljima koja odbijaju svetlost.

Misija Apolo 20, čiji cilj je bilo sletanje na mračnu stranu Meseca, bila je posebno interesantna i otkrila je veliki vanzemaljski brod, kao i čitav vanzemaljski kompleks.

Na ovom brodu je pronađeno mnogo dokumentacije i različitih predmeta, ali je ubedljivo najfascinantnije bilo otkriće tela zapovednice broda, kojoj je dodeljeno ime Mona Liza. Njeno telo dokazuje da je na Mesecu nekada boravila veoma napredna civilizacija.

Neverovatno je koliko nam je Mesec blizu, a koliko malo o njemu znamo.

Pogledajte video:

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here