Home POGLEDI SENZACIONALNA TVRDNJA O PUTOVANJU KROZ VREME: VANZEMALJCI SU U VELIKU PIRAMIDU UGRADILI...

SENZACIONALNA TVRDNJA O PUTOVANJU KROZ VREME: VANZEMALJCI SU U VELIKU PIRAMIDU UGRADILI I OVAJ NEVEROVATAN PODATAK

1323
0
SHARE

Drevne piramide u Gizi su mogli napraviti napredni vanzemaljski posetioci, navodi se u šokantnim novim tvrdnjama istraživača.

Teoretičari zavere već decenijama tvrde da je izgradnja ovih drevnih čuda daleko iznad sredstava ranih Egipćana – tako da su oni morali imati pomoć sa strane.

Istraživači veruju da su vanzemaljci ostavili vitalne tragove u dizajnu piramida koji dokazuju da naši preci nisu mogli da izgrade ove izvanredne inženjerske podvige.

A stručnjaci tvrde da istina leži iza jedne stvari – koordinate.

Brzina svetlosti je 299.792.458 metara u sekundi, a geografske koordinate za Veliku piramidu su 29,9792458ON.

Međutim, ljudi nisu mogli izmeriti brzinu svetlosti sa ovom preciznošću sve do 1950. godine, hiljadama godina nakon što su piramide podignute.

Teorija je da je putovanje brzinom svetlosti jedini način za putovanje kroz vreme, a vernici tvrde su se “napredni vanzemaljci“ mogli vratiti na Zemlju iz budućnosti da izgrade spomenike.

YouTube istraživač Manu Sejfzadeh je rekao: “Da li je moguće da su oni koji su postavili veliku piramidu na platou u Gizi imali nagoveštaj brzine svetlosti do stepena tačnosti koji nije moguć bez visoko tehnološke opreme?“

Jedan od njegovih pratilaca je rekao: “Brzina svetlosti u metričkom sistemu se pojavljuje u dizajnu i lokaciji Velike piramide, kada se decimalna tačka sklizne duž vrednosti.“

“Vanzemaljci su izabrali ovu lokaciju sa razlogom. Ovu upečatljivu sličnost je teško prihvatiti kao slučajnost.“

“Nema sumnje da je ovaj matematički inteligentan dizajn povezan sa zvezdanim znanjem njegovih graditelja.“

Vernici teorije o drevnim vanzemaljcima tvrde da su vanzemaljci takođe pomogli da se izgradi Stounhendž u Viltšajru u Britaniji, i drugi drevni spomenici povezani sa kosmosom.

Oni su ove hipotetičke napredne posetioce nazvali “drevnim astronautima.“

Ova teorija sugeriše da su naši preci njih mešali sa bogovima, i prikazivali ih na slikama u svojim drevnim umetničkim delima, za koje se sada kaže da su slike vanzemaljaca i letećih tanjira.

Oni su navodno posetili Zemlju pre nekoliko hiljada godina, proučavali različita plemena i greškom su smatrani bogovima.

Jedna internet stranica teorija zavere, outerworlds.com, posvećuje čitav jedan odeljak tvrdnji da su “vanzemaljci izgradili piramide.“

Teorija kaže da je to zbog toga što se dve imaginarne dijagonalne linije protežu od piramida na obe strane delte reke Nil. Drevni Egipćani nisu to mogli to znati kada su ih gradili, da budu tako tačni u njihovom pozicioniranju.

Sa njihovim preciznim merenjima i poravnanjima sa nebeskim telima i magnetnim severom, već dugo se tvrdi da naši preci od pre otprilike 4.600 godina nisu bili u mogućnosti da fizički izgrade drevne piramide u Gizi.

Teorija kaže:

“One koje su navodno izgrađene da se tu smeste posmrtni ostaci mrtvih faraona?“

“One za koje ste mislili da su ih sagradili Egipćani? Pa, grešite.“

“Izgradili su ih vanzemaljci!“

“Evo šta se zapravo dogodilo: Par vanzemaljaca, leteći dovoljno visoko nad Zemljom da mogu da vide gde je poreklo delte Nila, lako su videli kakvu orijentaciju bi piramida trebala imati kako bi se dijagonale nalazile na te dve linije.“

Outerworld.com takođe kaže da se velika piramida ravna gotovo jednako sa magnetnim severnim polom.

Kaže se: “Kako su Egipćani mogli izgraditi svoju piramidu koja se ravna tačno sa magnetnim severnim polom, a da nemaju čak ni kompas?“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here