Home POGLEDI RUSKI NAUČNICI TVRDE: MESEC JE VANZEMALJSKA BAZA- ON JE ŠUPALJ I TO...

RUSKI NAUČNICI TVRDE: MESEC JE VANZEMALJSKA BAZA- ON JE ŠUPALJ I TO SE KRIJE.. (VIDEO)

1816
0
SHARE

Smatra se da je Mesec nastao kao rezultat sudara Zemlje i neke druge planete, kada se Sunčev sistem još uvek formirao. U pitanju je veliki satelit, barem u poređenju sa Zemljom.

Jedanaestoro ljudi je hodalo na površini Meseca, ali niko ga nije posetio već 40 godina. Naučnici misle da razumeju sve u vezi s Mesecom, ali da li je to zaista tako?

Postoje oni koji veruju da je Mesec šuplja lopta, te da je ono što se nalazi u njemu mnogo interesantnije nego njegova površina. Drugi kažu da je Mesec veštačka tvorevina, pa možda čak i svemirski brod koji su napravili vanzemaljci pre nekoliko hiljada godina.

Da li je moguće da još uvek nismo saznali pravu istinu o Mesecu i da je posredi neka mračna zavera koju vlasti kriju od nas?

Teorija o šupljoj Zemlji

Da bismo došli do teorije o šupljem Mesecu, moramo se prvo pozabaviti Zemljom. Zaista, postoji geološki konsenzus da su Zemlja i Mesec sličnog sastava i da se oba sastoje od čvrstog unutrašnjeg jezgra, spoljašnjeg tečnog jezgra i omotača.

Čak postoje dokazi o tome da je bilo vulkanske aktivnosti i zemljotresa na Mesecu. Međutim, te činjenice ne umanjuju entuzijazam onih koji misle drugačije.

Prema teoriji šuplje Zemlje, Zemlja je šuplja i ima otvore na oba pola. Smatra se da se unutar planete nalazi jedan sasvim novi svet u kome postoji neka vrsta „unutrašnjeg Sunca“ i civilizacija humanoida koji žive pod zemljom.

Postoji li dokaz za ovu tvrdnju? Navodi se da je admiral Ričard E. Bajerd, čuveni istraživač, posetio otvor na Severnom polu davne 1947. godine. On se tamo susreo sa rasom inteligentnih bića koja su mu rekla da upozori čovečanstvo da se bolje stara o planeti, inače će svi ostati bez nje. Admiral je sve to zapisao u svom čuvenom dnevniku.

Međutim, vlasti nas ubeđuju da to nije tačno. Ukoliko neće da priznaju da je Zemlja šuplja, zašto bi priznali da je Mesec šupalj?

Šuplji Mesec odzvanja kao zvono

Ideja o šupljem Mesecu postoji već vekovima i često se pominje u nekim delima fikcije. Međutim, Apolo je dokazao ovu teoriju u jednom eksperimentu krajem šezdesetih godina.

Na Mesec su postavljeni seizmički senzori i izazvani su potresi, nakon kojih je Mesec odzvanjao kao zvono ponekad i po nekoliko sati.

Na Zemlji bi bio uočen dosta drugačiji efekat. To za mnoge znači da je Mesec sigurno šupalj. Šta bi drugo moglo izazvati odzvanjanje?

Ipak, NASA nije došla do tog zaključka, iako je priznala da zemljotresi na Mesecu traju dosta duže nego na Zemlji. Svi se slažu oko toga da je Mesec još uvek jedna velika enigma.

Šta se nalazi unutar Meseca?

Dakle, ako je Mesec šupalj, šta se u njemu nalazi?

Poznato je da bi nam sa trenutnom tehnologijom trebalo nekoliko hiljada godina da dođemo do najbližeg zvezdanog sistema.

Čak i kada bismo se kretali brzinom svetlosti, bilo bi potrebno putovanje od najmanje četiri godine da bismo stigli do sledećeg solarnog sistema.

Pretpostavljamo da su vanzemaljske civilizacije prevazišle ovu prepreku udaljenosti, ali šta ako nisu? Šta ako im je potrebno jako dugo da dođu do Zemlje, da dolaze u ogromnim brodovima veličine kontinenata? Šta ako su vanzemaljci koji nas posećuju danas u stvari potomci vanzemaljaca koji su napustili svoje domove jako davno?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here