Home POGLEDI RUSKI ISTORIČAR: PROROČANSTVO DREVNIH MAJA I VANGE O GNEVU BOGOVA, ISPUNIĆE SE...

RUSKI ISTORIČAR: PROROČANSTVO DREVNIH MAJA I VANGE O GNEVU BOGOVA, ISPUNIĆE SE 2022. GODINE

880
0
SHARE

Sada se svet mora suočiti sa još jednom jedinstvenom epizodom – početkom Doba Šestog Sunca. Ovo je zaključak do kojeg je došao lingvista-istoričar Jurij Knorozov, nakon analize poznatih predznaka.

Specijalista je skrenuo pažnju na činjenicu da su se drevne Maje aktivno bavili proučavanjem Univerzuma, a takođe su kreirali tačne kalendare, ukazujući u njima na događaje, koji bi se trebali dogoditi u budućnosti.

Kao primer možemo navesti čuvenu hronologiju ove civilizacije, na kojoj je naznačen datum 21.12.2012.

„Mnogi su tvrdili da će se na današnji dan, dogoditi smak sveta ali ove pretpostavke nisu imale nikakve veze sa stvarnošću“, primetio je Knorozov.

Ekspert je primetio da su Maje, obeležavajući ovaj datum u svom kalendaru, značile završetak jednog od najvažnijih istorijskih događaja – Epohe Petog Sunca.

Sada se svet mora suočiti sa još jednom jedinstvenom epizodom – početkom Doba Šestog Sunca.

Prema ekspertu, predznak početka nove ere po kalendaru Maja je najvažniji datum, koji sadrži pet dvojki.

Dakle, najverovatnije je reč o danu, koji pada na datum 20.02.2022.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Upravo na današnji dan, prema predviđanjima Maja, nastupiće epoha šestog sunca, koja će se poklopiti sa strašnim događajima za čovečanstvo.

U proročanstvu drevnih Maja, naznačeno je da će bogovi 20. 2. 2022. godine osloboditi svoj gnev na Zemlji, a čovečanstvo će se suočiti sa ozbiljnim testom povezanim sa neobičnim vremenskim anomalijama.

„Iznenadni pljusak. Nebesa će se prevrnuti, prevrnuti će se na Zemlji, kada će četiri boga, četiri Bakabe biti bačeni na njih”, – stoji u proročanstvu Maja…

Predskazanje o najstarijoj civilizaciji potvrđuje i bugarska vidovita Vanga, koja je u svojim proročanstvima redovno govorila o važnom uticaju pet dvojki na budućnost čovečanstva.

Dakle, datum na koji se može naći ova kombinacija brojeva je od velikog značaja za stanovnike Zemlje….

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here