Home POGLEDI PRIZNANJE NAUČNIKA KOJI JE RADIO U BAZI SA VANZEMALJCIMA: EVO ODAKLE I...

PRIZNANJE NAUČNIKA KOJI JE RADIO U BAZI SA VANZEMALJCIMA: EVO ODAKLE I KAKO ONI DOLAZE (VIDEO)

473
0
SHARE

Godine 1989, čovek po imenu Robert S. Lazar je kontaktirao lokalnu TV stanicu u Las Vegsu (KLAS) tražeći priliku da iznese svoju priču u javnost.

Lazar tvrdi da je radio kao fizičar na vladinom projektu Galileo, koji je bio strogo poverljiv u to vreme.

Projekat je obuhvatao obrnuti inženjering vanzemaljske tehnologije i istraživanje je sprovedeno u tajnoj bazi koja se zove S4 i koji se nalazi 16 kilometara južno od zloglasne oblasti 51.

Prema Lazarevom opisu, S4 postrojenje ima devet avionskih hangara skrivenih unutar planina. Vrata hangara su izgrađena pod takvim uglom da se slažu sa planinskom padinom i  takođe su kamuflirani prirodnim materijalom.

Lazar tvrdi da je video devet različitih vanzemaljskih vozila u bazi i opisao je tehničke detalje u vezi sa njihovim načinom rada pogona. Njegov posao je uključivao istraživanje goriva za letelice, element sa atomskim brojem 115.

Ovaj element je posedovao neobične osobine koje su omogućavale da leteći tanjir iskrivi prostor oko njih. Na ovaj način, brod prelazi ogromne razdaljine sa minimalnim fizičkim kretanjem.

“Ja sam sasvim siguran šta sam video. Znam šta zvanična nauka tvrdi i znam gde smo mi

sa fizikom danas. Ovo je vanzemaljska letelica sa tehnologijom stotine i stotine godina ispred nas i to je kraj priče”, rekao je Lazar.

Lazar je dobio informacije o istoriji vanzemaljaca na Zemlji u poslednjih 100.000 godina. Vanzemaljci dolaze iz Zeta Reticuli zvezdanog sistema i nazivaju ih “Sivi”.

Lazar tvrdi da otkako je izašao u javnost,  nekoliko pretnji je dobio, a čak je bio i upucan.

Lazareva tvrdnja ne može lako da se proveri. Njegovi podaci su izbrisani i nema dokaza da je radio u Los Alamos Nacionalnoj laboratoriji.

Međutim, njegovo ime se pojavilo u telefonskom imeniku naučnika Los Alamos i njegova slika u julu 1982. godine u izdanju Los Alamos Monitor, pozivajući se na njegovo zaposlenje na sajtu.

Bob Lazar nudi značajnu količinu dokaza koji potkrepljuju njegove tvrdnje i od tada je stekao mnogo sledbenika. Za njih, on je čovek sa kredibilitetom i solidnim iskustvom u fizici i inženjeringu.

Koji god da su njegovi razlozi, Lazar je odgovoran za reputaciju oblasti 51 koju ima i danas, uprkos tajnovitosti.

Ako je Lazar u pravu i govori istinu, njegovo svedočenje može potvrditi ono što se već odavno špekuliše.

Pogledajte video:

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here