Home POGLEDI POZNATI EKSPERT ZA NLO: VANZEMALJCI SU TU- KRIJU IH ZBOG OVIH RAZLOGA...

POZNATI EKSPERT ZA NLO: VANZEMALJCI SU TU- KRIJU IH ZBOG OVIH RAZLOGA (VIDEO)

938
0
SHARE

Ideja da su vanzemaljci stvarni, da nas posećuju i danas i da su uticali na razvoj čovečanstva, nešto je u što veruju milioni ljudi širom sveta.

U poslednjih nekoliko godina brojne vlade obznanile su mnoštvo deklasiranih dokumenata koji pokazuju koliko su zainteresirani za NLO i potencijalne posete. Videozapisi prikazuju čudne obrise NLO-a, ali veoma često s lošim kamerama.

Jedan ekspert za NLO-e koji veruje da su vanzemaljci stvarni i da nas posećuju od pamtiveka je Stiven Grir koji je uveren da postoje snažni dokazi koji podržavaju ideju da su NLO-i bili među nama u više navrata i poziva svetsku javnost da zahteva objavu istine.

Istraživač NLO-a veruje da iako imamo jake dokaze koji podupiru ideju da su vanzemaljci posećivali našu planetu, oni su decenijama držani u tajnosti zbog nadnacionalne zavere kako bi se zaštitio ekonomski i geopolitički status quo.

U intervjuu za RT, ufolog je otkrio mnogo o NLO-ima i onome što se trenutno događa u svetu.

“Civilizacije koje posećuju našu planetu svakako su se povećale nakon što smo počeli koristiti atomsko oružje, a postoji jasan dokaz da su oni zabrinuti zbog naših destruktivnih sposobnosti i oružja za masovno uništenje, pa čak i ako pogledate moderno doba viđenja takozvanih NLO-a, oni su značajno porasli pošto smo razvili atomsko i nuklearno oružje i hidrogensku bombu. To je činjenica i imamo mnogo tajnih svedoka koji su bili prisutni u nuklearnim objektima gde bi vanzemaljci došli posmatrati šta radimo”, navodi Greer.

Takođe, on smatra da vlade širom sveta prikrivaju posete vanzemaljaca kao i nove tehnologije koje nadilaze sadašnja prevozna sredstva i izvore energije koji se takođe čuvaju kao tajna, i to zato što bi znanje o njihovom postojanju potkopalo trenutni makroekonomski sistem, što bi direktno uticalo na raspad ekonomija, a neki smatraju da bi u mnogim delovima sveta došlo do anarhije i haosa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here