Home POGLEDI „POLA SVETA ZAMREĆE U STRAHU OD NEPOZNATE VOJNE TEHNOLOGIJE RUSA.. NA VRH...

„POLA SVETA ZAMREĆE U STRAHU OD NEPOZNATE VOJNE TEHNOLOGIJE RUSA.. NA VRH VATIKANA VIDEĆETE RUSKU ZASTAVU!“

1451
0
SHARE

Pred vama su delovi iz beseda oca Elpidija, grčkog jeromonaha, koji se nalazi u Africi u pravoslavnoj apostolskoj misiji. Otac Elpidije, podvižnik, sa svojom sabraćom je podigao pet sirotišta u Africi. Moli se i stara za decu bez roditelja, bolesnu i gladnu decu bez osnovnih uslova za život.

Na internet mreži su se pojavili snimci na grčkom jeziku sa besedama oca Elpidija kao i prevod na druge jezike pravoslavnih naroda. Objavljujemo najviše aktuelne besede za današnje vreme u kome živimo.

„Svetski vladari su se ujedinili i dogovorili kako će delovati da bi postavili na kolena Pravoslavne zemlje. Ali, Gospod će im te planove poremetiti.

Videćete skoro – Rusija jedna, bez saveznika i drugova, poći će kao lavina protiv cele Evrope a zahvatiće i Aziju. Čini se da je neverovatno. Ali, tako će biti. Mi ćemo se iznenaditi. Ali ne samo mi. Pola sveta zamreće u strahu od nepoznate vojne tehnologije Rusa.Na vrh Vatikana videćete Rusku zastavu. Da, Rusku zastavu !

U početku Rusija će se s Nemačkom počačkati i počeće vojni sukob. Izgledaće u početku da su Nemci u prednosti. Ali potom, milosti za Nemce neće biti.

Lucifer će pustiti sa povodca te države koje su mu se sasvim potčinile. I one će doći u pomoć Nemačkoj i okrenuće oružje k Rusiji. Glavna borba biće pored Istanbula. Ili 8 ili 10 zemalja doći će u Istanbul protiv „grabljive“ Ruske armije.

Biće takva bitka i bombardovanje da će sve biti sravnjeno sa zemljom. Samo će jedan hram da stoji. Hram svete Sofije Božje. Sve će biti u skladu sa proročanstvima o Carigradu. Gospod to izmeniti neće.

Kao posledica bombardovanja, sve države koje su ustale protiv Rusije, biće užasno razrušene. Zbog toga kao i zbog prirodnih katastrofa, postradaće usevi. I doći će glad. A pošto u tim zemljama za Boga ne znaju, procvetaće kanibalizam. Da u naše vreme civilizovanih ljudi – kako oni govore za sebe, počeće da jedu čovečije meso.“

(Iskreno)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here