Home POGLEDI PANIKA U JERUSALIMU: TRI BIBLIJSKA PREDSKAZANJA O KRAJU SVETA OSTVARILA SE JEDNO...

PANIKA U JERUSALIMU: TRI BIBLIJSKA PREDSKAZANJA O KRAJU SVETA OSTVARILA SE JEDNO ZA DRUGIM- ZMIJA JE BILA POSLEDNJA (VIDEO)

1694
0
SHARE

Apokalipsa je sve bliža, tvrde pojedini jevrejski učenjaci i nude dokaze…

Zmija koja je izmilela iz Zida plača u Jerusalimu podigla je buru u glavnom gradu Izraela, jer je po nekim jevrejskim učenjacima to treći znak da je kraj sveta blizu.

Ovaj znak došao je posle rođenja crvene junice i riba koje su je pojavile u Mrtvom moru. Pojedini proučavaoci Biblije sada strahuju da je reč o tri dokaza da se apokaliptična proročanstva jedno za drugim ispunjavaju.

Video zmije koja izlazi iz Zida plača, a onda juri goluba podelili su mnogi jevrejski blogeri.

– Zloslutno znamenje, personifikovano zmijom iz Edena, ponovo će se javiti u danima pre Mesije – naveo je portal “Breaking News Israel”.

Oni dodaju da je golub koga je uplašila zmija pokazatelj da živimo u “opasnim vremenima”.

RIBE U MRTVOM MORU

Izraelski fotoreporter Noam Bedein objavio je slike živih stvorenja u malim vrtačama oko Mrtvog mora. On tvrdi da je na ispom mestu uočio i biljke.

U Bibliji piše da je zemlja na kojoj su se nalazili Sodoma i Gomora nakon njihovog uništenja postalo neplodnja pustinja. Po mnogima baš se tu sada nalazi Mrtvo more.

Jezekilj, sveštenik i jedan od proroka Starog zaveta, govorio je da će pred kraj svet slane i puste vode ponovo biti pune života. Za ovu njegovu rečenicu sada su se uhvatili mnogi učenjaci.

– I sve životinje što se miču kuda god dođu ove reke, biće žive i biće veliko mnoštvo riba, jer kad dođe ova voda onamo, druga će postati zdrava, i sve će biti živo gde ova reka dođe – piše u 47 glavi knjige Jezekilja.

Bedein je rekao lokalnim medijima da kada dođete do Mrtvog mora, najniže tačke na Zemlji, vidite da se to poročanstvo ostvaruje.

– Ovo mesto je prokleto u biblijskim vremenima, a sada možete da dođete ovde, istražujete vrtače i vidite ribe u mestima gde je nivo ovde opao – o svemu tome pričao je Jezekilj, da će zemlja procvetati kada se Jevreji vrate – rekao je on, prenosi “The Sun”.

CRVENA JUNICA

Mesec dana pre riba još jedan događaj uzburkao je javnost željnu apokalipse – prva “crvena junica u 2.000 godina” rodila se u Izraelu.

I u hrišćanstvu i u judaizmu rođenje crvene junice u Svetoj zemlji je jedno od glavnih pokazatelja bliskog kraja sveta.

Nakon “pažljivog ispitvanja” teleta, rabini stričnjaci potvrdili su da je ova kravica “održiv kandidat za biblijsku crvenu junicu”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here