Home POGLEDI OVO SE KRIJE KAO I PIRAMIDE U BOSNI I NA RTNJU: NA...

OVO SE KRIJE KAO I PIRAMIDE U BOSNI I NA RTNJU: NA FRESCI U DEČANIMA OTKRIVEN PRIKAZ VANZEMALJSKOG BRODA (FOTO)

901
0
SHARE

NA fresku Raspeće Hristovo iz Dečana, gde se vide anđeli u svemirskim brodovima, uputio me je prijatelj iz tadašnje Jugoslavije. Otputovao sam na Kosovo i Metohiju i video je svojim očima. Smatram je jednim od ključnih dokaza mog učenja – kaže u ekskluzivnom intervjuu za „Novosti“ kontroverzni pisac Erih fon Deniken (83), već 50 godina jedan od najpoznatijih svetskih istraživača-misteriologa.

Švajcarac je postao ikona naučne jeresi u svetu sa 40 kontroverznih knjiga, prodatih u desetinama miliona primeraka, i kao originalni autor teze da su prvi bogovi bili astronauti koji su hiljadama godina pre nove ere posetili Zemlju. U knjizi iz 2016. „Bogovi nas nikad nisu ostavili“ navodi pisane i overene izjave bivših državnika i astronauata koji tvrde da su bili u kontaktu sa vanzemaljskom civilizacijom.

– Sve religije sveta uče da je Bog stvorio čoveka po svom izgledu. I hrišćanstvo i islam i judaizam govore o sigurnom silasku Stvoritelja na zemlju u budućnosti. Ubeđen sam da greše svi. Vratiće se vanzemaljci, oni isti koji odvajkada posećuju planetu Zemlju i prate šta radi čovek sve ovo vreme. U narednih pet, najkasnije sedam godina, biće objavljeno celoj planeti da je vanzemaljska civilizacija najzaslužnija za razvoj i evoluciju čovečanstva – decidiran je Deniken.

* Po vašem mišljenju, čovek svoju evoluciju duguje vanzemaljskoj inteligenciji?

– Dogodilo se sledeće: vanzemaljci su posetili našu zemlju pre mnogo milenijuma. Ponašali su se slično kao danas etnolozi. Proučavali su nekoliko jezika, posećivali različita plemena, davali nam sugestije i odlazili sa obećanjem da će se vratiti u dalekoj budućnosti. Naši preci iz kamenog doba su pogrešno verovali da su vanzemaljci bogovi. Tako su „pretpostavljeni“ bogovi posle zalutali u našu mitologiju i postali osnivači mnogih religija. Kada je Francisko Pizaro u 16. veku došao u carstvo Inka, dočekan je kao bog. Inke su, naime, očekivale boga. Isto se dogodilo Ernanu Kortesu, konkistadoru koji je naišao na carstvo Asteka. Džems Kuk je zapisao slično pošto se sreo sa civilizacijama Novog Zelanda i Australije na Pacifiku u 18. veku.

* Vi smatrate da je momenat evolucije zanemarljiv za čoveka?

– Definitno se čovek menjao i kroz proces evolucije. Na osnovu skeletnog sistema majmuna i čoveka jasno je da smo „rođaci“. Kod čoveka je „neko“ učestvovao da ta evolucija bude brža. U pitanju su, naravno, vanzemaljci. Oni su nas menjali.

* Kako gledate na današnji stadijum čovečanstva?

– Posmatrajući današnjeg čoveka, vidite da primarno postoje dve vrste. Oni religiozni koji smatraju da nas je bog stvorio po svom liku i nameri i da smo savršeni jer nas je on napravio. Drugi su evolucionisti, koji zastupaju naučni pristup. Tvrde da je čovečanstvo produkt evolucije i prirodne selekcije dok smo mi, ljudi, na vrhu tog procesa i predstavljamo njenu krunu. Zajedničko im je da nijedni neće da čuju za posetioce iz svemira i za njihov upliv u razvoj čoveka, odnosno i jedni i drugi smatraju da smo mi

„najbolji“. Mada, i jedni i drugi znaju da se u korenima svih religija i u zapisima u svim drevnim knjigama, čak i na izumrlim jezicima, govori „o onima koji su došli na zemlju u letelicima iz vasione“. Stvoritelji nikada nisu ni odlazili, nikad nas nisu ostavljali same. Osmatraju sve što radimo i imaju tehnologiju za tako nešto.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here