Home POGLEDI OVO JE TAJNA KOJA SE KRIJE: NIKOLA TESLA NIJE UMRO, NJEGA JE...

OVO JE TAJNA KOJA SE KRIJE: NIKOLA TESLA NIJE UMRO, NJEGA JE UBIO DVOSTRUKI AGENT

1078
0
SHARE

Ovo je tajna koja se krije: Nikola Tesla nije umro prirodnom smrću, njega je ubio dvostruki agent.

Nikola Tesla je bio jedan od najvećih i najtalentovanijih ljudi koji su ikada živeli na Zemlji. Ukratko, Tesla je bio neobičan, intuitivni i kreativni genije koji je, između ostalog, izumeo naizmeničnu struju (koja napaja moderni svet) i radio (koji je lažno pripisan Markoniju).

Tesla je nazivan „ocem fizike“, „čovekom koji je izumeo 21. vek“ i „svecem zaštitnikom moderne struje“.

Veći deo života, on je pokušavao svetu da omogući besplatnu energiju, za koju je zamišljao da bi mogla bežično da se emituje kroz vazduh ili samu Zemlju bez potrebe za dalekovodima, ali nikada nije uspeo da prikupi sredstva za finansiranje svog sna.

Poznato je da je Tesla izumeo ili razvio mnoge električne i elektronske uređaje koji su bili decenijama ispred njegovog vremena i koji su veoma zanimali vojsku SAD. Tesla je zaveo ukupno 300 patenata u 25 država.

Prema zvaničnoj priči, Tesla je umro od starosti, ali neki tvrde da nije baš bilo tako.

Erik Bermen je otkrio da je njegova bivša devojka u stvari ćerka bivšeg nacističkog SS komandanta, Otoa Skorcenija, te da ga je jednom prilikom i upoznao, pošto je Skorceni radio u SAD kao tapetar, što mu je omogućila CIA nakon Drugog svetskog rata.

Bermen je od Skorcenija dobio priznanje na samrti, ali i punu kutiju fotografija koje potvrđuju njegove tvrdnje.

Pored drugih značajnih priznanja, Skorzeni je Bermenu saopštio da je on lično ugušio Teslu 6. januara 1943. godine uz pomoć kolege naciste, Rajnharda Gelena. Tesla je tada imao 86 godina.

Prema Skorzenijevim rečima, on i Gelen su naveli Teslu da im ispriča sve detalje o svojim značajnijim otkrićima. Oni su nakon ubistva ukrali sav sadržaj iz Teslinog sefa i dostavili ga Hitleru (Naravno, vojska SAD je došla u posed ovih dokumenata za vreme projekta Spajalica na kraju rata).

Oto Skorzeni je bio Hitlerov telohranitelj i ubica, jedan od mnogih nacista koji su završili u SAD nakon Drugog svetskog rata. Mnogi nacistički naučnici su kasnije radili za NASA-u, CIA-u i druge tajne službe SAD.

Iako je navodno umro 1975. godine u Španiji, Skorceni se ponovo pojavio 1999. godine. Oto Skorceni je opisao kako je pomogao Hitleru da pobegne u Austriju avionom kojim je upravljala Hana Rajč.

„Hitler nije počinio samoubistvo“, ispričao je Skorzeni. „Njegov dvojnik je upucan, a analiza zuba je pokazala da to nije bio Hitler. Amerikanci su zataškali tu činjenicu, zabrinuti da bi prava istina mogla razljutiti Ruse“.

Nikola Tesla je rođen 10. jula 1856. godine kao Srbin u Smiljanu u Lici, tada srpskoj provinciji u Austrougarskom carstvu, a današnjoj Hrvatskoj. Pre Prvog svetskog rata, Smiljan se nalazio na granici sa Austrougarskim carstvom.

Sin srpskog pravoslavnog sveštenika, kasnije arhiepiskopa, dobio je priliku da uči o raznim temama iz raznih knjiga koje su se nalazile u ličnoj biblioteci njegovog oca. On je kao mladić išao sa svojim ocem u Rim, gde je imao priliku da prouči manje poznate radove u naučnim arhivama Vatikana.

Nakon završetka studija inženjerstva i fizike na Politehničkom institutu u Gracu, Austrija, Tesla se upisao na Univerzitet u Pragu. On je već kao jako mlad pokazao urođenu sposobnost da rešava mehaničke i naučne probleme, posebno iz oblasti elektrike i primene u proizvodnji struje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here