Home POGLEDI OTKRIVENO: U TOKU JE SPECIJALNA OPERACIJA POTČINJAVANJA SVIH VLADA SVETA! (VIDEO)

OTKRIVENO: U TOKU JE SPECIJALNA OPERACIJA POTČINJAVANJA SVIH VLADA SVETA! (VIDEO)

528
0
SHARE

Gost u emisiji „Politikon“ autora i voditelja Danila Tvrdišića na tv „Helmkast“ bio je novinar i publicista Velja Čupić.

Govoreći o značaju marta meseca u kom se obeležavaju godišnjice ubistva Zorana Đinđića i Slobodana Miloševića i značaja ovih događaja za noviju srpsku istoriju Čupić naglašava:

“ Vi imate situaciju da ljudi koji nemaju u ideološkom smislu ništa zajedničko sa Zoranom Đinđićem, da se oni predstavljaju kao najveći baštinici njegovog nasleđa, takozvani „nosači kovčega“.

Čeda Jovanović, koji je bio čovek zemunskog klana,on tumači nasleđe premijera Zorana Đinđića. Zorana Đinđića su,dakle, izveli na streljanje njegovi takozvani saradnici koji su bili u funkciji stranih obaveštajnih službi (najviše engleske).

Imate izjavu Bebe Popovića koji kažu da su ih pre atentata organi bezbednosti britanske ambasade zvali da im saopšte da je ugrožena bezbednost Zorana Đinđića. To je bila savršena pokrivalica za akciju.“

Ukazujući na projekte koje Srbima stalno i iznova treba da ubace lažne identitete, Čupić nastavlja: “Nikako se Srbima ne da da budu ono što jesu.

Uvek se priča o Srbima iskrivljava. Setite se filmova Veljka Bulajića, setite se ideologije jednog Vojislava Šešelja koji je „trebao“ da bude reprezent nekog srpskog nacionalizma.“

Osvrćući se na svetsku krizu izazvanu korona virusom Čupić naglašava:

“ Glavna posledica krize je ta što je suspendovana je država.Mi prisustvujemo uništavanju nacionalnih država kao takvih i njihovog smisla.

Cilj je apsolutna kontrola ljudi. Ograničavanja onoga što ljude čini bogolikim bićima, a to je njihova sloboda.

Još jedna posledica ovog ludila je da su se države enormno zadužile. „

(Helmcast)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here