Home POGLEDI OTKRIVENA STROGA TAJNA KGB-a: NACISTI SU OVLADALI TAJNAMA DREVNIH CIVILIZACIJA I ISPOD...

OTKRIVENA STROGA TAJNA KGB-a: NACISTI SU OVLADALI TAJNAMA DREVNIH CIVILIZACIJA I ISPOD ANTARKTIKA OSNOVALI ČETVRTI RAJH!

951
0
SHARE

U čitav pohod bile su umešane britansko-norveške snage, neke ruske snage, ali i australijske i kanadske snage.

Međutim, „Pine Island“, ogromni brod dug skoro 200 metara, širok oko 20 metara i težak gotovo 15.000 tona, ali i još nekoliko brodova je naprasno nestalo u ekspediciji!

Admiral Bird je 5. marta 1947. godine izjavio za čileanske novine da je neophodno da SAD uvedu momentalne mere odbrane protiv neprijateljskih regiona.

On je dalje naveo da ne želi „bezrazložno da plaši ljude“, ali da je „realnost da su SAD napadnute od strane letećih objekata koji mogu da prelete od jednog do drugog pola neverovatnom brzinom“.

Interesantno je da je ubrzo nakon tih komentara, admiral preporučio izgradnju odbrambenih baza na Severnom polu.

On je više puta ponovio ove tvrdnje. Međutim, kasnije je hospitalizovan i nije mu više bilo dozvoljeno da drži konferencije za novinare.

Umro je ubrzo nakon što mu je dodeljeno vođstvo Operacije Deepfreeze, 1957. godine, ali mnogi smatraju da je ubijen.

Negde u to vreme, u vestima je bio aktuelan i Rozvel incident, koji je „zvanično“ objašnjen i zataškan pre nego što je počela.

U Nemačkoj se 1938. godine desilo nešto slično Rozvel incidentu, kada su Nemci došli u posed izvesnog motora iz nepoznate letelice koja je pala u Bavarsku.

Upravo zato su se pojavile glasine da je odabrana grupa nemačkog vojnog osoblja uspela da uspostavi tajnu bazu na Antarktiku, gde je nastavila da razvija napredne letelice na osnovu vanzemaljske tehnologije.

Pogledajte video:

(sadamalo)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here