Home POGLEDI NLO SPASIO RUSIJU I OBORIO OZLOGLAŠENI METEOR NAD ČELJABINSKOM (VIDEO)

NLO SPASIO RUSIJU I OBORIO OZLOGLAŠENI METEOR NAD ČELJABINSKOM (VIDEO)

1915
0
SHARE

Ozloglašeni meteor koji je pogodio Rusiju 2013. godine je tema mnogih teorija zavere. Novi snimak se pozabavio jednom od najvećih teorija zavera vezanih za ovaj meteor: Da li je NLO pogodio meteor kako bi ga sprečio da pogodi nuklearnu elektranu?

Ova bizarna teorija se pojavila na osnovu analize mutnog snimka meteora na jutarnjem nebu nad Čeljabinskom.

NLO entuzijasti insistiraju na tome da može da se vidi kako se mali „objekat“ sudara sa meteorom na putu kroz atmosferu uprkos činjenici da nema izveštaja o tome da je Rusija lansirala projektile kako bi oborila svemirskog uljeza.

Trenutno se vode onlajn rasprave o neobjašnjivim snimcima, a Siberian Times navodi da je NLO spasio Rusiju.

Meteor je eksplodirao u atmosferi 15. februara jačinom 30 nuklearnih bombi bačenih na Hirošimu, uzrokujući ogromnu štetu u Čeljabinsku i povređujući oko 1.200 ljudi, uglavnom zbog delića rasprsnutog stakla.

NASA procenjuje da je meteor bio širok oko 16,5 metara i težak oko 10.000 tona i da je eksplodirao iznad planine Ural jačinom od 500 kilotona.

Nuklearne instalacije u Uralu nisu oštećene prilikom udara.

„Prvo smo verovali da je u pitanju obični meteor“, rekao je Aleksandar Komanev, koordinator ruske NLO zajednice u Jekaterinburgu. „Međutim, na najmanje tri snimka se vidi da neki objekat sustiže meteor“.

Taj mali objekat udara u meteor, zbog čega isti eksplodira i pada.

„Brojni snimci iz različitih uglova nas navode na zaključak da je nešto raznelo meteor“, rekao je on.
On je rekao da je par nedelja nakon meteora došlo do porasta broja uočenih NLO-a u oblasti Urala. Oni su se pojavljivali na nebu, nestajali, a zatim se opet vraćali.

Rusija je pozvala na međunarodne napore za razvijanje tehnologije koja bi mogla da uništi svemirske objekte koji predstavljaju pretnju, ali nema dokaza da je vojska reagovala 15. februara kako bi uništila meteor.

Skoro 1.200 ljudi je povređeno kada je meteor proleteo kroz Zemljinu atmosferu brzinom od skoro 70.000 km/h, oštetivši 900 škola i 100.000 domova.

Kamen težak 10.000 tona i širine 16,5 metara je napravio ogromnu rupu u zamrznutom jezeru kada je pao na zemlju.

Naučnici su pronašli više od 50 sitnih fragmenata meteora, što im je omogućilo da ispitaju njegovo poreklo.

Veruje se da su ronioci takođe pronašli nekoliko delova meteora u jezeru Čebarkul u Čeljabinsku.

Ozloglašeni meteor koji je pogodio Rusiju 2013. godine je tema mnogih teorija zavere. Novi snimak se pozabavio jednom od najvećih teorija zavera vezanih za ovaj meteor: Da li je NLO pogodio meteor kako bi ga sprečio da pogodi nuklearnu elektranu?

Ova bizarna teorija se pojavila na osnovu analize mutnog snimka meteora na jutarnjem nebu nad Čeljabinskom.

NLO entuzijasti insistiraju na tome da može da se vidi kako se mali „objekat“ sudara sa meteorom na putu kroz atmosferu uprkos činjenici da nema izveštaja o tome da je Rusija lansirala projektile kako bi oborila svemirskog uljeza.

Trenutno se vode onlajn rasprave o neobjašnjivim snimcima, a Siberian Times navodi da je NLO spasio Rusiju.

Meteor je eksplodirao u atmosferi 15. februara jačinom 30 nuklearnih bombi bačenih na Hirošimu, uzrokujući ogromnu štetu u Čeljabinsku i povređujući oko 1.200 ljudi, uglavnom zbog delića rasprsnutog stakla.

NASA procenjuje da je meteor bio širok oko 16,5 metara i težak oko 10.000 tona i da je eksplodirao iznad planine Ural jačinom od 500 kilotona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here