Home POGLEDI NEOBJAŠNJIV SNIMAK ZAPALIO INTERNET: NEPOZNAT BROD PROLAZI IZNAD POVRŠINE MESECA (VIDEO)

NEOBJAŠNJIV SNIMAK ZAPALIO INTERNET: NEPOZNAT BROD PROLAZI IZNAD POVRŠINE MESECA (VIDEO)

1095
0
SHARE

Jutjub korisnik koji je snimao Mesec digitalnom kamerom visoke definicije uz pomoć teleskopske opreme, uslikao je nekoliko NLO-a kako prolaze pored Meseca.

Korisnik koji se na Jutjubu predstavlja kao Crrow777 tvrdi da nikada nije lažirao snimke, već da samo koristi zumiranje, boju i kontrast kako bi istakao „anomalije“ koje uslika.

On kaže da objekti koje je snimio ne mogu biti sateliti koji orbitiraju oko Zemlje, što je zaključio na osnovu toga što ih je snimao skoro minut kako prolaze pored Meseca.

On je rekao da to znači da su previše blizu Meseca da bi bili sateliti koji kruže oko Zemlje, jer bi u suprotnom prošli za 2-3 sekunde.

On za svoj kanal navodi:

„Možete videti samo snimke koje sam lično napravio. Sve je visoke definicije i veliki broj snimaka je napravljen kroz teleskop. Snimio sam NLO-e, hemijske tragove, Mesec i razne svemirske anomalije.

Zaklinjem se da moji pretplatnici nikada neće naići na lažirani snimak i da nikada neću obrađivati snimke tako da ih prevarim. Ono što vidite je isto ono što ja vidim dok snimam kroz teleskop“.

Crrow777 je dobijao pohvale za svoje snimke, ali su ga neki i kritikovali zato što veruje u teorije zavere, pa i u to da je svaka NASA-ina slika izlažirana. Drugi veruju da je on zaista snimio NLO.

Šta vi mislite? Da li se na snimcima nalaze asteroidi, sateliti ili pravi NLO-i?

Pogledajte:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here