Home POGLEDI NEKE STVARI NIKADA NEĆEMO MOĆI DA OBJASNIMO- 5 NAJČUDNIJIH KADROVA IKADA ZABELEŽENIH...

NEKE STVARI NIKADA NEĆEMO MOĆI DA OBJASNIMO- 5 NAJČUDNIJIH KADROVA IKADA ZABELEŽENIH (VIDEO)

620
0
SHARE

Zahvaljujući razvoju tehnologije i dostupnosti digitalnih uređaja, sada je veoma jednostavno zabeležiti jedinstvene momente u životu. Osim toga, moguće je ne samo snimiti takve trenutke, već ih zahvaljujući internetu podeliti sa celim svetom.

Međutim, neki od tih snimaka sadrže neverovatne i neobjašnjive kadrove. Snimak koji sledi objedinjuje 5 najmisterioznijih slučajeva.

Prvi slučaj je zabeležen u Rusiji i predstavlja momenat kada se u krcatoj raskrsnici ispred automobila niotkuda pojavio drugi automobil, a mnogi tvrde da je u pitanju automobil-duh.

Zatim, u promotivnom filmu Čarlija Čaplina iz 1928. godine pojavljuje se žena koja koristi mobilni telefon. Neki smatraju da žena na snimku sluša radio koji je prislonila na uvo, međutim, to ne objašnjava zašto istovremeno i govori.

Ima i onih koji su ubeđeni da je u pitanju osoba koja je putovala kroz vreme i da zato sa sobom ima uređaj iz budućnosti.

Sledeći neobjašnjiv događaj je zabeležen u Americi, kada je policajac, u pokušaju da zaustavi vozilo koje se prebrzo kretalo, mogao samo da bude svedok njegovom misterioznom nestanku kroz ogradu!

Neki smatraju da je automobil mogao da se provuče ispod žičane ograde, mada policajac tvrdi da je žica nakon incidenta bila uredno pričvršćena za stubove.

Zatim, 23. septembra 2013. na Jutjubu se pojavio klip sa crvenim i plavim pravougaonicima i pištećim zvukom. Tokom dana, na Jutjubu se pojavilo preko 300.000 identičnih klipova.

Niko sa sigurnošću ne zna šta ti snimci znače niti ko je WebdriverTorso koji je postavio ove snimke. Neki smatraju da je to mogao biti rad vanzemaljaca.

Tokom 2008. i 2011. godine pojavili su se snimci na kojima se vide neobična bića koja se sporo kreću. Imaju samo glave i duge noge. Ostalo je nerazjašnjeno da li su u pitanju zaista neka nepoznata bića ili samo nečija šala.

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here